Välkommen till bloggen!

Låt er inspireras! Ta del av våra kunders upplevelser från jordens alla hörn. Här hittar du också nyttig information och nyheter från oss.

Läs och bli inspirerad.

Till toppen med Renata Chlumska och Navigare Moments!

Hur coolt skulle det vara att ha Sveriges mest berömda, kvinnliga äventyrare som privat guide på nästa resa till Afrika? Supercoolt tänkte vi och satte ihop detta paketet tillsammans med Renata & CDON.com!

Läs mer >>

5 sköna spa-anläggningar (del 1): SHA-Wellness

Drömmen om paradiset och dess lugn och lycka tycks vara långa vägar bort, och ett ouppnåeligt mål. Men paradiset är bara några timmars flyg bort: diskret beläget i Albir, någonstans mellan Benidorm och Alicante i Valencia, Spanien.

Läs mer >>

Seglingskonferens till hösten 2019

Inför 2019 har vi redan börjat boka upp båtar för höstens konferensseglingar och vi hoppas ni har möjlighet att föreslå detta som ett alternativ till era kunder!

Läs mer >>

Lyxiga tågresor – guide till de mest exklusiva tågresorna

Att resa med tåg för resandets skull kan påminna om något från en annan tidsera eller hämtat från en Agatha Christie-deckare. Men det ligger helt i tiden att resa med tåg och även idag kan du gå ombord på ett tåg som andas tidlös lyx och resa på ett sätt där både kropp och själ hinner med. Upptäck länder eller världsdelar genom en tågresa och få en närmare och annorlunda upplevelse av din omvärld. Här är en guide till de mest exklusiva tågresorna i världen och hur du får en upplevelse med högsta komfort samt minnen för livet!

Läs mer >>

Tema: Snygga takterrasser!

Vi på Navigare Moments älskar coola takbarer och därför har vi plockat fram ett antal takterrasser med hög wow faktor. Här hittar du ett par av våra pärlor runtom i världen - som vi dessutom samarbetar extra nära med.

Läs mer >>

Konferens på segelbåt

Under första halvan av september månad har dryg 450 personer från olika företag varit i Medelhavet, ombord på våra segelbåtar, för att bygga team och hålla konferens.

Läs mer >>

La Sultana, Marrakech

La Sultana Marrakech ligger på bra adress, inne i Marrakechs livliga medina. Här trängs frukt & grönt med tingeltangel, mattor och mopedreparatörer.

Läs mer >>

Inspiration; skidresor

Under våren har vi lagt lite tid och kärlek på att reka sköna skidhotell i Europa. Resultatet blev ett par sköna hotell i Schweiz, en pärla i Österrike och tre härliga fransoser.

Läs mer >>

Snart vaknar vi upp här… Rooms Hotel Kazbegi

I morgon bär det av till Georgien och huvudstaden Tbilisi för Andreas. Det blir många spännande möten med både människor, platser och mat.

Läs mer >>

Sista minuten Segling i Kroatien!

JUST NU - Sista minuten erbjudanden i juni & juli från 7 972 SEK/person. Inklusive flyg! 

Läs mer >>

Erbjudande! 10% rabatt + uppgradering på Tamarina

Just nu är det sommarvärme i Sverige men hur blir det i juni & juli? Boka en resa till Mauritius istället - här ligger temperaturen på runt 25 grader under dessa månaderna!

Läs mer >>

Bloggtävling 2018!

Under 2017 fick vi en fantastisk respons från våra kunder som bloggade och delade med sig av sina härliga reseupplevelser - stort tack till er alla! Med ett nytt år välkomnar vi er nu som gästbloggare för 2018!

Läs mer >>

…och vinnaren ÄR…

I år tog det lite tid att få färdigt alla fantastiska bidrag till bloggen men nu har vi dragit en vinnare. Denna lyckliga vinnare ska få åka med Qatar Airways till Zanzibar och bo på något av The Zanzibar Collections´s lyxiga hotell. Håll i hatten - här kommer vinnaren.

Läs mer >>

Träningsresa på segelbåt – med PT-Fia!

Vi är superglada och omåttligt stolta över att kunna presentera ett samarbete med Sofia Ståhl; PT-Fia! Tillsammans med Fia har vi designat ett helt unikt träningsupplägg där vi tar dig runt i den grekiska ö-världen på segelbåt. PT-Fia står för inspiration & träning!

Läs mer >>

Resa till Le Canonnier Hotel & Spa Mauritius

Fantastisk fin strand med ett omgivande rev, - bara att ta på sig sin snorkel och uppleva fiskar i alla dess färger. Stranden sträcker sig runt en hel udde och prasoll och bekväma solstolar finns överallt. Detta är vår 3:e resa till denna underbara ö och den första vistelsen på den norra delen och härliga Le Cannonier Hotel.

Läs mer >>

En resa till Sri Lanka, den vänliga ön

Fredag 19/1 2018. Lalindra Dabare, smaka på namnet; Lalindra Dabare… lika mjukt och varmt som det ligger i munnen var vår chaufför som stod och väntade på oss med blomstergirlanger på Colombo flygplats. Vi hade lämnat ett snöigt Stockholm, vilket innebär slask och grådis, lite lätt groggig dessutom med en just avslutad influensa i kroppen gick vi igenom tullen och där stod han och väntade på oss; stor och med det hjärtligaste leende någon kan tänka sig.

Läs mer >>

Konferenstrender 2018

2018 bjuder på en del intressanta trender och det är mycket tydligt att resorna i hög grad går österut men även norrut...

Läs mer >>

Rundtur i Sydafrika och bröllop på Mauritius

Vi började leta efter resa i början av 2017 och efter olika sökningar på nätet och andra kontakter så valde vi Navigare Moments som resebyrå. Efter 150 mailkonversationer och några telefonsamtal med en proffsig Annika Gullberg var resan på 3 veckors semester ett faktum.

Läs mer >>

Vår fantastiska vin & matlagningsresa i Italien

Vi landade i underbara Florens. Solen och värmen slog emot oss. Vi tog oss direkt till vår väntande hyrbil alldeles vid flygplatsen. Efter att ha packat in oss i Citroën, bestämde vi oss för att köra till La Tavola Marche, där vi skulle tillbringa de första tre dygnen.

Läs mer >>

En resa till Le Telfair, Mauritius

Det var dags att besöka Mauritius en andra gång. Nu på den södra delen och en aktiv semester då vi valt att bo på det kända Heritage Telfair Golf & Spa Resort.

Läs mer >>

En jul & nyårsresa till Koh Chang, Thailand

Här är en liten reseberättelse från vår familjeresa till Koh Chang, Thailand. Idag, 1 februari, vaknar vi av att snön faller i stora flingor utanför fönstret i vackra Småland och så tänker man tillbaka till den 1 januari, Nyårsdagen. Då vaknade vi till sol o värme på ön Koh Chang i Thailand.

Läs mer >>

Segla i Karibien & Brittiska Jungfruöarna

Våren 2017 var vi på Stockholms båtmässa för att kolla in segling och i år föll våra blickar västerut mot Karibiska övärlden. Vi träffade Navigares personal och får en offert till Brittiska Jungfruöarna (BVI) som vi inte kan motstå.

Läs mer >>

Vår resa till Maldiverna & Lily Beach Resort

Vi hade en helt strålande semester på Lily Beach! Själva arrangemanget - såsom bokning, urval osv - hade vi stor hjälp av Annika på Navigare. Vår önskan med resan var att den skulle bli en ”once-in-a-lifetime”-upplevelse och det fick vi! Vi är jättenöjda med den personliga och proffsiga hjälpen vi fick för att hitta bästa matchningen för oss.

Läs mer >>

En resa till Kuba över jul & nyår

Familjen var väldigt förväntansfulla inför resan till Kuba. Vi är 6 personer i familjen med 4 barn i åldrarna 15-24 år. Resan gjorde vi 22 December-2 Januari.

Läs mer >>

En höstresa till Mauritius med stopover i Dubai

Vi hade tillfälle att vara lediga ett par veckor i månadsskiftet oktober - november 2017 och sökte efter lämpligt varmt resmål. För att slippa eventuella regnperioder i Asien samt orkaner i Västindien föll valet på Mauritius!

Läs mer >>

Anahita x2 – Våra resor till Mauritius

Efter att ha varit på Mauritius västra och därefter öns södra sida har vi fått blodad tand. Därför vände vi oss till Annika på Navigare för att tänka vidare! Vi fick hjälp att hitta Anahita Golf & Spa-Resort eftersom vi önskade en bad/golf-semester.

Läs mer >>

En vigselresa till Shandrani, Mauritius

Mauritius. Semester, sagobröllop och smekmånad - all inclusive! På vårkanten 2017 började vi, Joakim och jag Christina, prata om ”vart reser vi till vintern då”? Alternativen som dök upp för oss var många, skall vi åka tillbaka till Aruba? Eller åka till något nytt ställe?

Läs mer >>

En resa till Namibia

Idén till vår Namibiaresa fick jag från en dokumentär som jag såg för flera år sedan om Brown Hyena research project. Programmet visade fina vyer från Kolmanskop, spökstaden.

Läs mer >>

Resan till paradiset – Maldiverna

Vi har varit i paradiset på Maldiverna, något av det mest fantastiska vi varit med om. Vi hade alla höga förväntningar som infriats. Det är lika vackert som i broschyrerna och naturupplevelsen är något utöver vad vi tidigare upplevt. Att vara så nära djurlivet i havet som man är på Maldiverna måste upplevas. Att det sen är runt 30 grader varmt både i luften och i havet, att havet är turkost och stränderna vita förstärker verkligen upplevelsen.

Läs mer >>

Hyr segelbåt i Kroatien

Tanken på att hyra egen båt i Kroatien med familjen hade växt under ganska lång tid. Men det som fick oss att få ändan ur var när en f.d. arbetskollega berättade om hennes upplevelser bland de Kroatiska öarna och hur fantastisk hennes seglingsresa varit. Vi bokade både båt och flygresa så fort alla i familjen var med på idéen att segla i Kroatien vilket var under julhelgen. På så sätt fick vi både boka-tidigt-rabatt på båthyran och hyggliga flygpriser. Sedan återstod den bara att invänta dagen D då vi skulle lyfta mot Kroatien och Split.

Läs mer >>

Bröllop på Mauritius

Vi hade i många år pratat om att gifta oss men det hade aldrig blivit av. Vår dröm var att gifta oss på en vit strand någon stans där havet är varmt och solen skiner.

Läs mer >>

Seglingsresa i Kroatien 2017 – en video!

Erik Hjälmström och hans kompisar drog på seglingsresa i Kroatien och skickade oss en härlig video!

Läs mer >>

Ny Navigarebas i Dubrovnik – öppnar 17/3-2018!

Boka er seglingsresa med Navigare Yachtings flotta i Dubrovnik senast den 30/12 och få 15 % rabatt på båthyran!

Läs mer >>

I kroatiens turkosa farvatten 22-29 juli 2017

På pir 8 i Marina Frapa låg den, Delicato, en Dufour 45,5 som skulle ta oss och våra vänner på en veckas seglats i södra delen av Kroatiens skärgård. Vi hade planerat resan i drygt 6 månader och med 5 barn ombord I åldrarna 2-12 så var det minst sagt en lite spänd stämning när vi bordade båten den 22 juli 2017. Hur skulle det gå?

Läs mer >>

En berättelse från Botswana & Sydafrika

Botswana har länge varit en dröm för mig. Nu fick jag chansen att kombinera detta fantastiska landet med en tur till Sydafrika - ett annat fantastiskt land som jag gärna besöker om och om igen. Resan arrangerades av Traveller Made - nätverket som vi tillhör. Jag hoppas jag kan inspirera någon att åka på ett liknande upplägg!

Läs mer >>

Vår vinstresa till Mauritius

Vi kan inte med ord beskriva hur fantastiska våra dagar varit på Mauritius och det fantastiska hotellet Le Cardinal på den nordvästra delen av paradisön.

Läs mer >>

Gran Hotel Manzana Kempinski, Havanna

Havanna har fått en ny hotelldrottning och anrika Nacionál de Cuba har all anledning att kolla över axlen. Vi gillar verkligen Gran Hotel Manzana Kempinski!

Läs mer >>

En resa till Madrid

Sedan åtta år tillbaka är den tredje helgen i september en väldigt speciell helg för mig. Det är nämligen då jag och tre av mina vänner åker iväg på en långweekend tillsammans.

Läs mer >>

Vår resa till Reunion & Mauritius

När vi letade efter en annorlunda resa för familjen, inför min 50-års dag, fastnade vi till slut for ”kombon” 1 vecka på Reunion Island och 1 vecka på Mauritius.

Läs mer >>

Vinstresa – segling i Kroatien!

Det hela började med ett meddelande på mitt mobilsvar i början av april: ”Hej, det är Fanny från Navigare. Jag har en glad nyhet. Du kan väl ringa mig.”

Läs mer >>

En seglingsvecka i Kroatien

Med Bengt Blomqvist som inspiratör med många fina bloggar så tänkte jag dela med mig av senaste veckan. Läs gärna och längta till nästa segling eller minns den senaste. Here we go...

Läs mer >>

The Owl & The Pussycat – boutiquehotell på Sri Lanka

Denna lilla pärla som ligger direkt på stranden, cirka 15 minuter från Unawatuna-stranden lämnar ingen oberörd. Antingen genom det något ovanliga namnet eller genom de små, snygga och genomtänkta detaljerna. Eller personalens varma leenden när de serverar dig ett glas iskallt vin i solnedgången.

Läs mer >>

Konferenssegling i Medelhavet – ny video!

Vi tycker vår nya video från ett av höstens event är superläcker. Vad tycker du?

Läs mer >>

Gå på musikal till rabatterat pris

Njut av Broarna i Madison County nästa år.

Läs mer >>

KiChic – ett skönt boutiquehotell i norra Peru.

Peru är ett fantastiskt land. Med sevärdheter som Cusco, Machu Picchu och Titicacasjön i kombination med trendig mat skulle man kunna stoppa där. Nu har vi hittat ett fantastiskt litet ställe i Mancora som ligger i norra Peru.

Läs mer >>

En reseberättelse om att hyra båt i Kroatien

Vår segling med Stellina II. När man har två stycken tonårsdöttrar (16+18 år) så får man var oerhört glad om de väljer att tillbringa sin semester med sina föräldrar!

Läs mer >>

10.000 villor & lägenheter i hela världen!

Tjoho! Vi är mycket glada över över att vi nu har möjlighet att boka över 10.000 villor & lägenheter i hela världen!

Läs mer >>

Alphonse Island – en privat ö i Seychellerna

Vi har hittat ditt paradis. Det ligger en timmes flygning från Seychellernas huvudö, Mahe.

Läs mer >>

Segling i Kroatien med 14 personer

Morgonen för avfärd gick vi upp klockan 4 och drack varsin kopp te i väntan på flygtransfern. Femtio minuter senare, med fyra överfulla väskor i bagageluckan, rullade vi ut från vår gårdsplan.

Läs mer >>

Dirty Banana Cocktail

Det kanske kan tyckas konstigt att vi lägger upp ett exotiskt recept på en cocktail när det börjar bli lite kyligt? Well, det är ju inte svårare än att slå oss en signal och boka en härlig resa till något varmt ställe!

Läs mer >>

Gal Oya Lodge, Sri Lanka

Gal Oya Lodge är mer än bara en eco lodge. Här pratar vi en grundfilosofi där lodgens design vävs in i tanken att föra gästerna närmre naturen.

Läs mer >>

En resa till Bali & Lombok av Susan och Rikard

Vi hade länge funderat på att åka till Bali, och då Navigare Moments och Annika kom fram med förslaget att kombinera Bali med Lombok så kändes det perfekt!

Läs mer >>

Gömda och möjligen glömda pärlor i Kroatien

En vecka med goda vänner i skärgården utanför Split 3 till 10 juni 2017 ombord ”Sara of Sweden”, en Jeanneau Sun Odessey 469 av 2015 års modell. Vi hade övervägande bra väder hela veckan även om det var skralt med vind. Drygt 25 grader i vattnet och runt 27 i luften dagtid. Vi hade i vår planering sagt att vi skall satsa på att ligga i marinor/städer och inte naturhamnar.

Läs mer >>

Chia Resort, Sardinien

På sydvästra Sardinien, endast 50 minuter från Cagliari, ligger Chia Resort som en slipad juvel mitt i det ofördärvade och dramatiska landskapet.

Läs mer >>

Fotbollsresa till Rom

Jag sänder en tacksam tanke till Francesco Totti – AS Romas fotbollsess – vars planer på att sluta spela fotboll efter denna säsong fick mig att göra slag i saken jag tänkt på länge; nämligen att ge min sambo som är ett enormt Tottis-fan en resa till den heliga marken på Olympiastadion i Rom i födelsedagspresent.

Läs mer >>

Glöm alla gråa måndagar

Nu kan vi äntligen introducera båthyra mellan måndag-måndag på några utvalda modeller i Kroatien från vår egen flotta!

Läs mer >>

Marrakech Topp3

Marrakech ligger i södra Marocko, vid foten av de Höga Atlasbergen, vars toppar man kan skymta ifrån staden. Känslan av 'Tusen och en natt' är påtaglig och staden erbjuder fantastiska hotell i alla storlekar och prisklasser. Här är tre av våra favoriter!

Läs mer >>

Tren Crucero- Upplev Ecuador från tåg.

Ecuador är så mycket mer än bara Galapagos. Här finns exempelvis mer än 1600 fågelarter, 7000 olika sorters fjärilar och 60% av alla orkidéer

Läs mer >>

Bröllop på Kuredu, Maldiverna

See it to believe it – MALDIVERNA och KUREDU here we come!

Läs mer >>

Chia Laguna, Sardinien

Snart är det hög tid att börja boka sommarsemestern till Medelhavet. Varför inte testa Italien och Sardinien nästa år?

Läs mer >>

Resa till Curaçao & Aruba 1-16/3 2017

Vi tillbringade 1+1 härliga veckor på dessa fantastiska öar med mycket avkoppling, sol o bad. Första stoppet var Curaçao där vi efter en bekväm resa med KLM checkade in på hotell Papagayo.

Läs mer >>

Segling i Kroatien maj-juni 2017

Vi är ett sällskap på 4 par som känt varandra sedan barnsben eller tonårsåldern. Vi bestämde oss för ett år sedan att göra en gemensam segling i Kroatien. Under flera år har vi tillsammans varit på Wild Wind i Vassiliki i Grekland och seglat Hobie Cat 16. Nu är vi inställda på ett nytt äventyr.

Läs mer >>

Vandring i Italien, Cinque Terre, 6-12 april 2017

Vi började resan med en skön övernattning på Arlanda, för att slippa stressa och kliva upp allt för tidigt. Rofylld frukost och sedan en promenad till incheckningen. Flyg till Pisa via München fungerade bra även om anslutningen tight. Väl framme i Pisa tog vi skytteln in till stationen och sedan tåg till Levanto. Hela resan gick på ett snöre utan några problem.

Läs mer >>

Segling i Karibien – en familjeresa 2017

Brittiska jungfruöarna, 9-dagarssegling februari 2017. Häng med familjen Furster på en skön seglingsresa i BVI (Brittiska Jungfruöarna) - en område i Karibien som levererar drömsegling!

Läs mer >>

Bloggen uppdaterad och förbättrad!

Vi har gjort lite förbättringar på bloggen som vi hoppas ska underlätta för er som följer oss.

Läs mer >>

Sista Minuten – Weekendsegling i Kroatien

Hjälp! Vi har ett par fantastiska båtar som vi gärna vill hyra ut till ett glatt gäng. Därför har vi satt ett fantastiskt specialpris på dem! Så, skynda att fynda - vi har ett mycket begränsat antal kvar.

Läs mer >>

Marstrand Boat Show

Varmt välkomna att hälsa på oss och Navigare Yachting i Marstrand den  25-27/8!

Läs mer >>

Läckra villor på Anguilla, Sri Lanka och i Thailand

Om du funderar på att åka till Anguilla, Sri Lanka, Thailand eller Dominikanska Republiken så har vi hittat ett par helt fantastiska villor!

Läs mer >>

Weekendsegling i Kroatien

Vem kan motstå Kroatiens charm? Fantastisk segling, underbar mat och härliga badvikar!

Läs mer >>

Ny inspiration från Afrika!

Just nu är Andreas hemkommen efter en studieresa i Afrika för att leta upp nya guldkorn till er.

Läs mer >>

Ny medarbetare: Annika Ekman!

Kontorets senaste tillskott.

Läs mer >>

Påskskidåkning i Alagna, Italien

Alagna ligger i dalen Valsesia, mitt i det imponerande Monterosamassivet. Alagna är en genuin alpby som grundlades redan på 1200-talet. Små kullerstensgator, lugn atmosfär och ett fåtal, men mycket
bra, restauranger och barer ger byn dess speciella charm.

Läs mer >>

Bröllop på Le Cardinal

Ett bröllop på Mauritius är för många en dröm. Vi hjälper er gärna med alla administrativa bestyr så ni kan fokusera på att vara i toppform på den stora dagen.

Läs mer >>

Chilla i villa

Trenden är tydlig. Fler och fler vill boka en egen villa på semestern. Många väljer Air BnB men vill man vara garanterad ett förstklassigt boende så har vi de bästa lösningarna för den kräsne resenären.

Läs mer >>

Arbeta hos oss!

Yachting Consultant sökes

Läs mer >>

Öar – små pärlor i havet

Vi älskar öar och vi är knappast ensamma. Under hösten och våren har vi botaniserat och hittat ett gäng helt fantastiska öar och resmål. Här nedan kan ni läsa lite mer om några guldkorn. Vilken är din favorit?

Läs mer >>

Familjeeskader med KSSS

Följ med KSSS och oss på familjeeskader i Kroatien under v 26.

Läs mer >>

Välkomna till Allt för sjön!

Nu är det inte många dagar kvar tills nästa stora mässa går av stapeln! 

Läs mer >>

Aranui 5 – Exotisk kryssning i Franska Polynesien

Tänk att kryssa runt bland små paradisöar i det som många skulle definierat som självaste paradiset; Franska Polynesien. Att fartyget dessutom är ett kombinerat frakt- och passagerarfartyg tycker vi är galet häftigt.

Läs mer >>

The Zanzibar Collection – pärlor i Indiska Oceanen

Fyra lyxiga hotell på Zanzibar - alla med egen charm och design. Vi på Navigare Moments är exalterade och stolta över vårt nya samarbete med The Zanzibar Collection

Läs mer >>

Gästblogga hos Navigare Moments 2017!

Den 16:e februari hade vi glädjen att få meddela Josefin Carlström att hon blev den lyckliga vinnaren av en resa till Mauritius. Hennes blogginlägg om att segla i Kroatien lottades fram som vinnare i 2016 års tävling. Nu är det nytt år och nya möjligheter!

Läs mer >>

Vinnaren framlottad i 2016-års bloggtävling!

Vinnaren är framlottad i 2016-års bloggtävling. Ett stort grattis till Josefin Carlström och hennes bidrag "Segla med barn i Kroatien" som har vunnit en resa till Mauritius!

Läs mer >>

Överraskningsresa till Prag

Tomten kom med en fin julkapp: 'Nyårsresa till hemlig destination'! Nu var det bara en utmaning för mig att hålla det hemligt fram till incheckningsdisken...

Läs mer >>

Sri Lanka; koncentrerad reseglädje

Sri Lanka bjussar på stränder, teplantager och djungel, krydda detta med en kittlande kultur, det kulinariska, det exotiska och det vilda, plussa på med en stolt, välvillig och karismatisk befolkning vars värme och vänlighet smittar av sig från första stund så har du ett land som är värt att krydda sitt liv med.

Läs mer >>

Första gången i Vietnam

I höstas kände vi att det kunde vara skönt att komma iväg lite under jullovet för att få sol, värme, kultur, äventyr och tid tillsammans.

Läs mer >>

Mauritius – två kräsna resenärers bröllopsresa

September 2016. Det började med att vi letade vinterresa med två vänner. Skulle det bli Gran Canaria eller kanske Thailand i år?

Läs mer >>

Guldbröllop på Kuredu, Maldiverna

Min älskade Ingegerd och jag skulle fira guldbröllop den 1 januari 2017. I samråd med våra tre söner och deras familjer beslöts att i stället för den traditionella skidåkningen under nyårsveckan med ”storfamiljen” åka till ett bad- och solparadis.

Läs mer >>

Sydafrika – Kapstaden & Garden Route

Jul och nyår på södra halvklotet, ett fantastisk organiserat paket ordnat av Annika på Navigare utifrån vår ganska otydliga vision; charmiga, lagom stora boenden, möjlighet till massa aktiviteter & afari. Vi längtar tillbaka.

Läs mer >>

Grattis till vinsten!

Nu äntligen kan vi presentera vår vinnare...

Läs mer >>

Familjeresa till Mauritius

Sökes: resa till paradiset till två blivande 40 åringar plus kids med höga krav på sol, värme och bad.

Läs mer >>

Film från höstens seglingresa i Seychellerna

Vår duktiga filmare (och seglingsentusiast) Frode R Jensen hängde med till Seychellerna och klippte sedan ihop en skön film!

Läs mer >>

En resa till Sydafrika och Mauritius

Resan börjar en helt vanlig måndag på Arlanda, den första etappen går till Dubai för att sedan fortsätta ner till Kapstaden. Vi ska flyga med Emirates vilket känns mycket bra. Väl framme i Dubai har vi lite ”fritid” innan nästa plan ska avgå, om cirka fem timmar, men tiden gick jätte fort. Efter drygt tio timmar i luften anländer vi till vår första destination.

Läs mer >>

Jul & nyårsresa till Sri Lanka & Maldiverna

Vi är en familj på två vuxna och tre barn (son 12 år, två döttrar, 19 och 21 år) som älskar att resa och uppleva nya destinationer. Normalt sett brukar vi spika ihop den ena tokiga resan efter den andra men den här gången var det ont om tid och lite för många lösa trådar.

Läs mer >>

En resa till Maldiverna – igen!

”We will be back…” sa vi för tre år sedan och nu var det dags igen... Emirates till Dubai och sen vidare till Maldiverna. Denna gång till ännu en ny atoll (ö) och resorten Centara Grand.

Läs mer >>

En resa till Chile

Resan började med flyg från Köpenhamn till Madrid och därefter nonstop drygt 13 tim till Santiago de Chile. Efter en sådan lång resa är man ordentligt trött, så även vi.

Läs mer >>

Smekmånad till Mauritius

Nyckeln till att vi fick en så pass perfekt smekmånad precis i vår smak var Marcus på Navigare Moments som tog sig tid att lyssna på precis hur vi ville att resan skulle vara utformad och vad vi uppskattade i form av mat, intresse och komfort. Detta gjorde att vi fick en skräddarsydd resa som hade varit svårt att hitta i djungeln av resemål och hotell som världen erbjuder.

Läs mer >>

Marcus studieresa till Java och Bali

Jag fick till min stora förtjusning medverka på en studieresa i 10 dagar till Java och Bali i början på december 2016. Vi som åkte var resebyrårepresentanter från England, Sverige, Rumänien och Hong Kong. De flesta var tjejer, vilket alltid är trevligt.

Läs mer >>

Reiselivsmessen, Oslo

Nu till helgen vankas det årliga stora resemässan i Oslo.

Läs mer >>

Seglingsresa Seychellerna 2016

Jag har länge drömt om att få ta med mig hela familjen (inklusive sönernas flickvänner) på en drömsemester, en sån där "once-in-a-lifetime-resa". Kombinationen min egen 50-års dag och omständigheter som plötsligt gjorde att det stod en smula plus på bankkontot gjorde att min resedröm hade möjlighet att slå in.

Läs mer >>

Min resa till Sydafrika

Jag hade en dröm om att få se vilda leoparder. Kollade på internet och fann en sida om Sabi Sand där det var stor chans att få se just leoparder. Nästa steg är att kontakta Marcus på Navigare Monents och tala om att jag vill åka till Sydafrika och Sabi Sand. OK säger han och så ordnar han det. Han pratar varmt om pingvinerna i Cape Town och så fick det bli. Det blev dessutom en valsafari i Hermanus.

Läs mer >>

Bröllop på Shandrani, Mauritius

I mitten av oktober lämnade vi ett kylslaget Sverige och styrde vår kosa mot Mauritius. Vi var fyra förväntansfulla som sedan tidig vår varit inställda på resan och nu var det äntligen dags! Våra två tjejer hade sett fram emot bad och lek, vi själva emot en välbehövlig paus och inte minst mot vårt planerade bröllop.

Läs mer >>

Ett vinnande koncept – tjejsegling i Grekland

2009 väcktes mitt begär efter att segla, ja inte att sköta själva seglingen själv för det kunde jag inte, utan att få vara på en segelbåt, uppleva friheten, vinden, de vackra naturvikarna, de pittoreska små städerna, de fantastiska solnedgångarna, att somna till havets kluckande och skvalp, att vakna i gryningen och ta ett morgondopp i ett ljummet smaragdgrönt hav. Hela den magiska känslan där man bara njuter av allt.

Läs mer >>

Balis coolaste hotell? Säg hej till Luna2

En udda fågel. Rymdtema på Bali? Låter helknas men Luna2, med sitt läge på Seminyak-stranden, är helt fantastiskt!

Läs mer >>

Favorit i repris – Outrigger Resort, Mauritius

Förväntan var stor när vi lämnade Stockholm för att återse Mauritius. Denna gång skulle vi bo på Outrigger Resort på sydkusten där vi hoppades på bra snorkling och badmöjligheter i havet.

Läs mer >>

Tack för ett lyckat år 2016!

Vi vill önska alla våra härliga kunder en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Läs mer >>

Sejltur i Grækenland august 2016

I august 2014 havde vi lejet en båd i Kroatien. Det var en fantastisk oplevelse og derfor lejede vi en båd igen. Denne gang gik turen til Grækenland på en Sun Odyssey 439 og besætningen bestod af Andreas (skipper) 24 år, Niklas 22 år, Line 23 år, Frank 57 år og Ida 51 år. Andreas havde sejlet i Grækenland tidligere og havde planlagt nedenstående tur.

Läs mer >>

Vår kombinationsresa till Sri Lanka & Maldiverna

Då var det tid för oss att resa till en ny destination, Sri Lanka och att återse en kär favorit, Maldiverna.

Läs mer >>

Navigare Moments är Traveller Made!

Vi är både mycket stolta men även väldigt glada över att sedan Januari 2016 blivit utvalda att tillhöra Traveller Made. Nedan ska vi försöka förklara lite närmre vad Traveller Made egentligen är.

Läs mer >>

Segla med barn i Kroatien

För två år sedan var vi ett sällskap av 8 personer som under en veckas tid seglade en av Navigares båtar, en härlig vecka i den Kroatiska skärgården med vacker natur och god mat.

Läs mer >>

Tidigare fredagsstängning

Julfest i antågande...

Läs mer >>

Två nya Lagoon52 till Kroatien

Katamaran i världsklass!

Läs mer >>

Tävla med oss på Instagram!

Drömmer du också om lata dagar på Mauritius under vajande palmer? Ta chansen och var med i vår tävling så kan drömmen slå in! Vi lottar ut 5 hotellövernattningar på 5-stjärniga boutiquehotellet Paradise Cove som ligger på Mauritius norra kust.

Läs mer >>

Företagsevent ombord segelbåt

Vår nya reklamfilm för att lyfta fram konferenssegling i Medelhavet är nu klar!

Läs mer >>

20% rabatt på Navigare Yachtings flotta!

Julen är räddad! Fixa klappen som hela familjen blir glad av.

Läs mer >>

Ytterligare en seglingsfilm från Grekland

Kolla in den här härliga filmen från Saroniska öarna i Grekland som vi fick från vår kund.

Läs mer >>

Läcker film från Sporaderna

Sommar i Grekland! Rena rama drömmen...

Läs mer >>

Vår seglingsresa i Kroatien

Dagarna innan resan följde vi smhi.se slaviskt. Det såg inte bra ut. Regn och moln om vartannat, och kanske en liten solstrimma här och där. Packningen blev därefter, hela seglarstället fick följa med bland annat.

Läs mer >>

Hemkomna från Seychellerna

Trevlig segling, vacker natur, härligt umgänge - vad mer kan man begära?

Läs mer >>

Från Broadway till Duvemåla

Ta med lite av känslan från Broadway hem och boka in en musikalupplevelse i er närhet!

Läs mer >>

Vi är Moments: Bodil Larsson

Vi gillar varandra på kontoret. Eftersom vi inte är överdrivet många (6 personer), påbörjar vi en liten serie med små mikrointervjuer från oss alla. Låt oss få presentera Bodil Larsson.

Läs mer >>

Underbar video från Kenya & Zanzibar

Familjen Tocca åkte på en fantastisk resa till Kenya & Zanzibar och klippte ihop en trevlig video!

Läs mer >>

Nessa och Eira bloggar från en Greklandssegling

Idag har vi flugit från Sverige till Grekland. Vi hade mycket packning med oss. När vi kom fram till Grekland så åkte vi taxibil till våran segelbåt som hette Libra II.

Läs mer >>

Vi i Vietnam – en rundresa.

Inför min och Peters 60-årsdag den 13:e september planerade vi in ett för oss helt nytt resmål som lät väldigt spännande och exotiskt. Vår planering började redan i januari med ett mail till Annika där vi nämnde några av våra planer som sedan förändrades lite över tiden.

Läs mer >>

Årets Charterbolag i Kroatien 2016!

Ett stort GRATTIS till vårt systerbolag Navigare Yachting, som igår mottog pris för "Årets charterbolag i Kroatien 2016" från den Kroatiska Handelskammaren.

Läs mer >>

Segling i Kroatien 2016

Detta är vår första resa till Kroatien och vi slås med en gång av hur välordnat allt verkar: flygplatsen, vägarna och inte minst marinan.

Läs mer >>

Vi är Moments: Marcus Winberg

Vi gillar varandra på kontoret. Eftersom vi inte är överdrivet många (6 personer), påbörjar vi en liten serie med små mikrointervjuer från oss alla. Låt oss få presentera Marcus Winberg.

Läs mer >>

Vår resa till Mauritius och Heritage Awali

Den 20 februari 2016 var äntligen här. Vad vi hade längtat och sett fram emot detta. Vi hade väldigt höga förväntningar på Mauritius, hört en del, varit ute på internet och kollat olika sajter. Och nu äntligen bar det iväg!

Läs mer >>

Att segla i Turkiet

Vi är ett basgäng på tre personer, Bo Eklund, Kjell-Åke Hallberg, Anders Svanberg, som i ca 30 år seglat olika båtar och i olika vatten...

Läs mer >>

Segling i Kroatien

Jag ska berätta om vår fantastiska segelsemester med familjen i Kroatien. Det hela började med att min syster med familj åkte på segelbåtssemester sensommaren 2015...

Läs mer >>

Vår resa till Pemba och The Manta Resort

1866 klev Dr. Livingstone i land på Zanzibar, startpunkten på hans resa in i det okända. Möjligtvis något överdramatiserande att öppna en beskrivning av vår resa med denna jämförelse, men vi kunde inte låta bli att se liknelsen.

Läs mer >>

Vår seglingsresa i Kroatien

I morgon är vi på väg... I flera år har Janne och jag pratat om att segla i Kroatien, men det har alltid kommit något emellan. Så redan på båtmässan i våras bestämde vi oss för att boka en båt och valet föll på en Elan 344 med tre kabiner.

Läs mer >>

Paradisgolf på Mauritius!

Vad gör man när man fyller 50 år? Fest eller resa bort?

Läs mer >>

Vi är Moments: Andreas Axelsson

Vi gillar varandra på kontoret. Eftersom vi inte är överdrivet många (6 personer), påbörjar vi en liten serie med små mikrointervjuer från oss alla. Turen har kommit till vår härliga VD Andreas Axelsson.

Läs mer >>

Hyr segelbåt & segla i Grekland

Om ni funderar på att hyra en segelbåt i medelhavet men är lite osäkra – tveka inte, just do it!!

Läs mer >>

Världens bästa flygbolag! Och vinnaren är…

Sky Trax World Airline Awards har utsett världens bästa flygbolag 2016. Vinnaren är...

Läs mer >>

Segla med delfiner i Kroatien

Vår förträffliga skeppare Thomas fångade en delfinfamilj under en segling i Kroatien. Tack för filmen Thomas!

Läs mer >>

Master Class – Häng med ett proffs

Lär dig blanda en Singapore Sling med en bartender på anrika Raffles i Singapore. Eller varför inte lära dig surfa som ett proffs på Bali? Tillsammans med vår partner i Asien har vi tagit fram konceptet Master Class!

Läs mer >>

En rundresa i Asien – av Carole Tingström

Detta har varit en fantastisk resa. Mycket trevliga, kunniga och hjälpsamma guider och chaufförer hela tiden. Denna resa kan verkligen rekommenderas.

Läs mer >>

Vår seglingsresa i Grekland

Detta har varit en fantastisk resa som jag kommer att bära med mig genom hela livet. Jag hoppas att vi kommer att segla i Grekland igen snart!

Läs mer >>

Vi är Moments: Fanny Holtenäs

Vi gillar varandra på kontoret. Eftersom vi inte är överdrivet många (6 personer), påbörjar vi en liten serie med små mikrointervjuer från oss alla. Nummer två ut i gänget är Fanny Holtenäs.

Läs mer >>

Carpe Diem – En seglingsresa i Kroatien

Vad kan vara roligare än att få träffa släktingar och gamla vänner! Speciellt om man gör det på en segelbåt i mysiga Kroatien...

Läs mer >>

Ta hand om kropp & själ; SPA-erbjudanden

Våra hotell-partners i Traveller Made erbjuder specialpriser på sköna SPA-behandlingar och lyxig avkoppling.

Läs mer >>

Resan till Maldiverna – av Iréne och Peter

Söndag den 27mars. Efter flera månaders längtan var vi äntligen på väg.

Läs mer >>

Vi är Moments: Annika Gullberg

Vi gillar varandra på kontoret. Eftersom vi inte är överdrivet många (6 personer), påbörjar vi en liten serie med små mikrointervjuer från oss alla. Först ut i gänget är Annika Gullberg...

Läs mer >>

En seglingsresa i Grekland

Sammanfattningsvis så var det en fantastisk resa med ytterligheter som storstad och liten by, delfiner och sköldpaddor, vind och stiltje samt mat med en stjärna i Guide Michelin till hemlagat och Gyros. Alltså precis så underbart som vi hade drömt om!

Läs mer >>

En flott seiltur i Kroatia

Tilbake i Bergen sitter vi igjen med mange gode minner og er alt begynt å snakke om neste tur…

Läs mer >>

Vår Mauritiusresa under påsklovet 2016

Äntligen var det dags för avresa! Som vi hade gått och längtat allihop. För exakt tio år sedan var vi på Mauritius utan barn, men denna gång skulle vi få åka hela familjen, dvs alla fem. Drygt ett halvår innan avresa satt vi och finkammade nätet i syfte att hitta det mysigaste familjehotellet på ön. Det var i denna veva som vi hittade hotellet Zilwa Attitude och resebyrån Navigare moments. Där fick vi hjälp av Annika med suverän och personlig service att boka och arrangera resan.

Läs mer >>

Vår resa till Zanzibar och Pemba Island

Efter en smidig flygresa med Qatar Airways, från Köpenhamn via Doha, landade vi på Zanzibars flygplats. Vi blev upphämtade av en bil från Hotel Z som ligger på norra Zanzibar där vi skulle tillbringa vår första vecka. Bilfärden tog ca 1,5 timme och det var ett utmärkt tillfälle att få se lite mera av denna ö.

Läs mer >>

Vår resa till Zanzibar – av Jessica & Daniel

Zanzibar är en paradisö med vita stränder, turkost vatten, trevliga människor och god mat.

Läs mer >>

En resa till Vietnam – av Annica & Mats

Tidig morgon. Regn. Fuktigt och råkallt. Anländer till hotellet i Hanoi klockan 8 på söndagsmorgonen. Rummet är inte färdigt förrän kl. 12. Nu gäller det att fördriva tiden. Efter ett besök på ett café och ett gatukök är vi tillbaka på hotellet kl. 10. Genomfrusna. Vill ni basta? frågar man i hotellreceptionen. Om vi vill! Bastun en trappa upp slås på och vi tinar sakta upp. På rummet brassar vi på värmen ännu mer och tar igen förlorad sömn.

Läs mer >>

Gästblogga hos Navigare Moments 2016!

Under 2015 fick vi en fantastisk respons från våra kunder som bloggade, knäppte bilder och till och med gjorde en video! Stor tack till alla för att ni delade med er av era upplevelser.

Läs mer >>

Måns Zelmerlöws seglingsresa i Västindien

Måns Zelmerlöv tog med sig ett gäng polare och drog till Västindien för att segla! Naturligtvis hjälpte Navigare Moments till med att ordna båt, skeppare & värdinna. Läs Måns inspirerande berättelse och få inspiration till din nästa seglingsresa!

Läs mer >>

Studieresa till Montenegro & Dubrovnik

Här kommer ett smakprov på vad det fantastiska lilla landet Montenegro kan erbjuda!

Läs mer >>

Nu kan du betala med Swish hos oss

Vi gillar Swish. Det är snabbt, säkert och enkelt.

Läs mer >>

Vinn en seglingsvecka i Kroatien

Boka båt med Navigare Moments under Båtmässan i Göteborg eller Allt för Sjön i Stockholm så är du med i utlottningen av en seglingsvecka i Kroatien!

Läs mer >>

50-årsresan till Mauritius och Dubai

Vad skall man göra när man fyller 50 år var den ständiga frågan i mitt huvud. Alla förväntar sig en stor fest, men själv hade jag en drömresa i tankarna. Efter kontakt med Annika på Navigare Moments kom vi fram till att en kombiresa där julen skulle firas i Mauritius och nyår i Dubai var det jag eftersökte.

Läs mer >>

Linda & Emanuels resa till Maldiverna

Vi gifte oss i augusti men valde att vänta lite med bröllopsresan, för att slippa så mycket av den mörka svenska vintern. Ett klokt val! Med hjälp av Navigare Moments lyckades vi tas oss fram genom resort-träsket och all-inclusive-djungeln och boka vår bästa resa hittills!

Läs mer >>

Guletsegling i Kroatien

Från Dubrovnik till Split. En Guletsegling i Kroatien mellan den 13/5 - 17/5.

Läs mer >>

En resa till Bali

Bali är en destination som lämnat spår hos många. Man har hört om magiska smekmånader och äventyrliga backpackingresor. Vår familjeresa till Bali över jul och nyår 2015 blev en blandning av paradisstränder, lugn vid poolen och utflykter högt och lågt.

Läs mer >>

Vår fantastiska resa till Reunion och Mauritius

Efter många om och men (Frida blev gravid efter vi köpt resan) beslöt vi oss för att åka på denna, som skulle visa sig bli, en fantastisk resa.

Läs mer >>

Våra resor till Maldiverna & Kuredu Resort

Återvändare för 5:e  året i rad. Många ställer frågan hur vi kan välja att åka tillbaka till samma ö år efter år, men det är med handen på hjärtat jag kan säga att vi funnit vårt paradis.

Läs mer >>

Vår drömresa till Mauritius 2015

Känslan sitter kvar länge var det visst ett begrepp ett resebolag myntade fast i våra medvetanden. Sanningen är att känslan finns långt innan resan, under resan och länge, länge efter...

Läs mer >>

Vår resa till Reunion Island & Mauritius

Efter nästan 15 år av drömmar och planering stod vi den 5 november 2015 på Réunion Island. Vädret var varmt och skönt. Det kändes overkligt, men äntligen var vi där och förväntningarna var stora.

Läs mer >>

En resa till Kuba hösten 2015

Fredag 23/10-2016. 6 upprymda vänner lämnar Strömstad i minibuss för färd till Oslo flygplats. Ingela & Leif-Anders, Carina & Conny, Annelie & jag (Micke). Vår resa tillbaka i tiden har börjat.

Läs mer >>

Helenas & Peters resa till Mauritius

Vi hade tänkt oss en resa till Paradiset och letat länge efter lämpligt resmål. Förväntningarna var höga efter att ha bokat denna resa och googlat Mauritius och Paradise Cove Hotel!

Läs mer >>

Safariresa till Kenya & Pemba Island

En resa från Sverige till Pemba Island via Nakuru och Masai Mara.

Läs mer >>

En resa till Marrakech av Per & Birgitta

Vi älskar att resa! Vi älskar att uppleva nya kulturer, att känna nya dofter och att se spännande saker!

Läs mer >>

Vår resa till Mauritius av Elinore & Pål

Uppfyllda förväntningar! Vår resa till Mauritius ”började” 10 månader innan vi åkte iväg. Hösten och vintern hade varit ovanligt mörk, och längtan efter sol och värme i november 2015 kändes viktig.

Läs mer >>

Familjen Erwalds resa till Mauritius

Vi firade min 50-årsdag med att ta med våra vuxna söner och min far till Mauritius på familjens sista höstlov.

Läs mer >>

Malins och Patriks resa till Reunion

Fin natur, berg, vandringsmöjligheter och pricken över i:t, den aktiva vulkanen. Därför var vi nyfikna på Reunion...

Läs mer >>

Marinas seglingsresa till Thailand

Denna resan gjordes av Marina, anställd på Navigare Moments, tillsammans med sin familj. Det blev en resa på totalt 12 dagar i Thailand där kombinationen segling med skeppare & hotell blev ett perfekt upplägg.

Läs mer >>

Fly & drive i Kalifornien

Fyra förväntansfulla resenärer lyfter från Kastrup tidigt på morgonen. Vi flyger med SAS mot London för att där byta till United Airlines, vidare mot San Francisco.

Läs mer >>

Vår vigsel på Maldiverna och Kuredu

Dagarna gick ut på att bada, njuta av lugnet, promenera på stranden, snorkla (gärna och ofta!) samt äta himmelsk god mat.

Läs mer >>

Matlagningsresa till Italien

Den här gången skulle vi inte bara njuta av det italienska kökets kulinariska höjdpunkter, utan nu skulle vi också få handfast vägledning i själva hantverket för att sedan kunna utöva och praktisera detta i vårt ”svenska kök”.

Läs mer >>

Vår bröllopsresa till Mauritius & Dubai

Trötta, nygifta och lyckliga landade vi äntligen på det så omskrivna Mauritius...

Läs mer >>

Bröllop på Mauritius

Förväntningar uppfyllda på Mauritius...

Läs mer >>

Vår familjeresa till Mauritius

Det finns inget annat sätt att beskriva vår resa och upplevelser på Mauritius och vår vistelse vid Hotell Heritage, Le Telfair, beläget vid Mauritius sydvästra spets som en vistelse i paradiset.

Läs mer >>

Familjen Magnussons resa till Thailand

Av alla länder jag har besökt är det just Thailand som jag alltid har starkast längtan tillbaka till...

Läs mer >>

Resa till Bali & Lombok av Carina & Mikael

Klockan är 05.47 och nu startar vår resa mot Bali. Det är tidig fredagsmorgon och faktiskt både solsken o blå himmel.

Läs mer >>

Fem veckor i Costa Rica

Mitt i en kaffeplantage ligger detta fantastiska hotell, som vi fortfarande rankar som det lyxigaste boendet under hela vår Costa Rica-resa...

Läs mer >>

Familjen Anderssons resa till Langkawi

Första dagen av resan är här och klockan är inte mer än 04:00. Vi är pigga ändå!

Läs mer >>

Segling i Grekland av Erica Andersson

Då var det äntligen dags! Semester och en veckas segling i den Saroniska övärlden!

Läs mer >>

Bröllop på Mauritius av Sarah och Magnus

Bröllop på Mauritius - En saga som blev sann.

Läs mer >>

Resa till USA, Los Angeles & Las Vegas

Äntligen! Nu skulle resan bli av som jag har drömt om i många år. Resan till Los Angeles och Las Vegas.

Läs mer >>

Segling i Turkiet med Ann-Marie & Kerstin

Så var det då äntligen dags att träffas. Åtta tjejer som inte seglat ihop förut. Vi möttes i Club Marina där vi skulle mönstra på vår 43.4 fots Benetau Cyclades, Amoretera.

Läs mer >>

Lisas & Magnus resa till Kuba

Vi klev av vid sista stoppet vid Santa Maria del mar. Gick uppför en liten sandbacke och visste inte alls vad man skulle förvänta sig för typ av strand. Först såg man palmerna, sedan det kristallklara, turkosa havet...

Läs mer >>

En resa till Costa Rica

En tidig grådisig februarimorgon parkerade vi bilen på flygplatsen. Två vuxna, två 15-åringar och en 11-åring var redo. Nu väntade flygresan mot äventyret i Costa Rica!

Läs mer >>

En resa till Aruba av Susan & Rikard

Vi reser ganska frekvent och har hittills inte besökt samma land 2 gånger. Har även tidigare fått hjälp av Annika på Navigare Moments och då varit supernöjda med arrangemanget!

Läs mer >>

Lars & Elins resa till Maldiverna

Om du/ni drömmer om att åka till Maldiverna kan vi väldigt varmt rekommendera Kuredu. Åk hit. Tveka inte - bara åk hit!

Läs mer >>

En resa till Mauritius & Dubai

Aldrig trodde jag väl att jag skulle åka på solsemester till Mauritius. Det var nog ett resmål för de kända och de rika tänkte jag.............eller?

Läs mer >>

Safariresa till Kenya & Zanzibar

Vi åkte till Kenya på safari i Masai Mara och avslutade vår resa på underbara Zanzibar. Vi var 5 vuxna och en 15 åring som gav oss iväg på resan till Kenya. Resan Bokade vi med Andreas på Navigare Moments och det fungerade så otroligt bra.

Läs mer >>

En resa till Kuba – av Irina & Andrei

Vi började vår resa på Kuba en vecka innan nyårsafton 2014 och spenderade den tiden i Kubas huvudstad Havanna på ett äldre hotell som fortfarande är i drift.

Läs mer >>

Vår resa till Sri Lanka & Maldiverna

Sri Lanka kan beskrivas med några få ord, så som värme, kryddstarka dofter och ljud i alla dess former. Vart man än vänder sig ser man varma leenden, bilar, tuk tuks, bussar som tutar och ljudet av olja som fräser i stekpannor. Färgstarka kryddor som strös ner i stekpannor tillsammans med en härlig blandning av grönsaker och kyckling, lamm eller fisk.

Läs mer >>

Vår resa till Sydafrika & Mauritius

Vi startade vår planering av resan tidigt 2014 och bokade hela paketet med Navigare Moments i april. Navigare Moments representant Annika har gjort ett kanonjobb med att hitta en passande resrutt för oss med bra boende och spännande utflyktsförslag.

Läs mer >>

Familjen Fyhrs resa till Vietnam

Vi började vår resa i Hanoi. Denna härligt röriga stad. Ett kaos av vespor, marknader, gatuserveringar och människor. Kontrasten mot välordnade Sverige kunde inte vara större.

Läs mer >>

Välkommen till bloggen!

Vi är mycket glada att kunna presentera vår blogg där både vi själva, men framför allt våra kunder får möjlighet att skriva om sina resor och upplevelser.

Läs mer >>