Vi designar dina drömmar.

Om Navigare Moments

Hav. Land. Och rymden. Vårt utbud sträcker sig ifrån de där smultronställena som få känner till och drömdestinationerna man aldrig glömmer till långt utanför jordklotets gränser, ända upp i rymden! För oss är upplevelserna alltid i centrum – var de än utspelar sig.

The world is not enough
Navigare Moments designar och levererar allt ifrån konferens- och företagsresor till gruppresor, familjeresor, giftermål och romantiska getaways. Vi kan ta med er på resor till storstäder, paradisöar och upplevelseresor i drömlik natur och landsbygd över hela världen samt aktivitetsresor med allt ifrån segling, golf och skidor. Som om det inte vore nog är vi även exklusiva återförsäljare av Virgin Galactic – historiens första rymdresor inom segmentet rymdturism.

Med förkärlek för företag
Vi älskar att göra företagsarrangemang! Genom åren har vi gjort otaliga resor till både små, mellanstora och stora företag. En resa till en främmande plats, med upplevelserna det bjuder in till, är oslagbart som teambuilding – och en investering som betalar sig i längden.

Vem är vi?
Navigare Moments bildades i november 2013 och arrangerar drömresor runt hela världen. Genom Navigarekoncernen är vi Sveriges största arrangör av seglingsresor med en egen flotta om cirka 250 båtar i Grekland, Kroatien, BVI (Brittiska Jungfruöarna) och Thailand. Självklart är vi också medlemmar i Svenska Resebyråföreningen, SRF. Sedan januari 2016 är vi också utvalda medlemmar i Traveller Made – ett nätverk av exklusivt utvalda hotell, villor, lokala arrangörer och resebyråer.

Resegaranti
Tänk om något skulle hända så att din resa som du sett fram emot måste avbrytas, eller helt ställas in? Då kan resegarantilagen skydda dig mot att förlora pengarna för resan. Det är alltså viktigt att undersöka om din researrangör har ställt en garanti som täcker den summa som du och de andra resenärerna har betalat. Om din resa blir inställd eller avbruten t.ex. på grund av flygbolagskonkurs kan du ansöka om ersättning hos Resegarantinämnden.

Navigare Moments ställer givetvis en lagstadgad garanti som Kammarkollegiet (www.kammarkollegiet.se) beslutat om. Reglerna för resegarantier bestäms av resegarantilagen. Den omfattar i första hand paketresor, men kan också gälla paketliknande resor. Om din resa ställs in kan du alltså få tillbaka det du betalat för resan. Blir arrangemanget däremot avbrutet kan du få ersättning för utgifterna för de uteblivna dagarna. Observera att Resegarantin inte gäller om du själv avbeställer resan.

Vi ser fram emot att få hjälpa er med världens äventyr. Även om ni vill ut i rymden.

 


Medarbetare


Andreas AxelssonAndreas är företagets VD och medgrundare som under 10 år drivit NätResebyrån.se och MOMENTS. Med en stor portion energi och lika mycket engagemang strävar Andreas efter att leverera bästa möjliga service och resor med perfektion.

2009 blev Andreas den första och hitintills enda resebyråagenten i Sverige som kan titulera sig "Space Agent" för Sir Richard Bransons Bolag, Virgin Galactic. Dessutom sålde han den första resan till Renata Chlumska som förmodligen blir första svenska kvinna i rymden.

Privat gillar Andreas att åka till syd och centralamerika och gärna med lite lättare äventyrsupplägg som passar familjen.

Förbluffande fakta:
En hejare på att imitera Ernst-Hugo Järegård!

Tel: 0733-904514
E-post:

Annika GullbergAnnika arbetar främst med privatresor och ordnar allt från rundresor runt om i världen till lyxiga sol & badsemestrar. Att ordna bröllopsresor är en passion, gärna till Mauritius som också är ett personligt favoritresmål. Gillar utmaningar och tar sig gärna an lite komplicerade reseupplägg. Alltid med 150% fokus på att ge bra personlig service.

Privat åker Annika helst till sol och värme på Mauritius eller Aruba men även till destinationer med härliga naturupplevelser som exempelvis Irland eller Madeira. Hon pyser gärna iväg på weekendresor i Europa där Bryssel är en favorit.

Förbluffande fakta:
Hjular gärna på gräsmattor och älskar brittiska tv serier.

Tel: 0733-661530
E-post:

Bodil LarssonBodil arbetar främst med privatsegling på den svenska marknaden och har följt utvecklingen hos Navigare Yachting sedan 2004, då företaget hade fem båtar i sin flotta. Bodil har arbetat på företagets baser i Grekland och i Turkiet med skiftande arbetsuppgifter och ansvar och kan det mesta om båtcharter!

För Bodil är kunden i fokus och maximal kundservice sitter i ryggmärgen och direktkontakt med kunderna är det hon uppskattar mest.

Fritiden vigs gärna åt träning av olika slag och även semestrarna ska vara aktiva, innehålla naturupplevelser och de får gärna vara äventyrliga. Favoriten är är segling, kombinerat med djungeltrekking i Thailand eller Karibien under vinterhalvåret.

Förbluffande fakta:
Svensk mästare i boule.

Tel: 0708-962079
E-post:

Elin BredeliusElin arbetar främst med vattenbaserade events både i Sverige och utomlands och har arbetat inom branschen i många år. Sen 2018 är hon en del av Navigare Moments och med energi och entusiasm tar hon sig an både våra partners, företagskunder och privatseglare.

Vatten och hav ligger Elin varmt och hjärtat och att angöra nya platser direkt från havet är något speciellt. Att i lugn och ro se målet närma sig vid horisonten samtidigt som man förbereder sig för att upptäcka en ny plats är magiskt. Att sen alla platser oftast är fyllda av fantastiska människor gör det ännu bättre! Direktkontakt med människor (och kunder) är något jag verkligen gillar.

Förbluffande fakta:
Grym i armbrytning!

Tel: 0708-807702
E-post:

Kristian TåjeKristian är baserad i Stockholm och arbetar hos oss som säljare och projektledare. Hans specialområde är segling och framför allt företags- och temaseglingar. Han har under många år jobbat som skeppare för Navigare Moments och har seglat mycket i Grekland, men framför allt i Kroatien. Kristian brinner för det personliga mötet med kunden och med sitt driv och energi ser han till att sätta ihop det perfekta seglingseventet.

Privat åker han helst till sitt andra hem i Barcelona.

Förbluffande fakta:
Kristian har arbetat som sångare i 20 år!

Tel: 0707-923143
E-post:

Marcus WinbergMarcus har varit med under i stort sett hela resan sedan NätResebyrån.se startade 2004 och har haft en finger (eller två) med i det mesta i företaget. Han arbetar nu främst med gruppresor, både till sjöss och i land, men även solsemestrar, rundresor och sportresor. Ledorden är god service med ett leende på läpparna.

Privat åker Marcus gärna till fantastiska Réunion och Mauritius i Indiska Oceanen men även weekendresor till Europas storstäder. Särskilt om det vankas goda matupplevelser och konserter.

Förbluffande fakta:
Musiknörd och därför självutnämnd Spotify-DJ på kontoret.

Tel: 0733-661531
E-post:

Suzanne BjörklundSuzanne är ett av våra senaste tillskott på kontoret och arbetar främst med grupp- och konferensresor till land. Hennes erfarenheter sträcker sig från sponsorresor till OS-tävlingar och Volvo Ocean Race till helt skräddarsydda konferensresor i någon charmig europeisk stad eller guldkorn på rivieran.

Privat reser Suzanne gärna till lndien och Sri Lanka där hon njuter av såväl strikta ayurvedakurer som lyxiga kolonialhotell, men utforskar gärna konstmuséer och arkitekturpärlor runt om i världen.

Förbluffande fakta:
Har flugit Concorde 2 ggr på samma dag och dansat i en Roxettevideo!

Tel: 0708-150693
E-post:


Bokningsförfrågan