Botswana

En äkta lyxupplevelse.

Afrika är en kontinent full av spännande länder och ett utbud som spänner över allt ifrån tung storstadspuls och kulturliv till unika småstäder och byar. Men åker du till Botswana finns en annan sida att upptäcka. Den orörda vildmarken. Här är det du, naturen – och ingenting annat. Upplev Botswana och det riktiga Afrika.

Botswana är placerat långt ner i Afrika, precis norr om Sydafrika, med Namibia, Zimbabwe Angola och Zambia runt sig. Hit kan du som vill uppleva storstadens raka motsats åka på en safari där orörd natur är det mest spektakulära du kan tänka dig. Det är nämligen lätt att bli ödmjuk när man får se det genuina Afrika i all sin prakt med akaciaträden, som genom sin unika form omedelbart sätter dig på kartan, evighetslånga savanner och en hetta man till och med kan se. För att inte tala om och det otroligt rika – och vilda – djurlivet. Ska du se elefanter, lejon, leoparder, noshörningar eller bufflar är det här du ska göra det, i deras naturliga habitat. Och har du som mål att se alla fem någon gång i livet, eller The Big Five som det kallas, är det här den perfekta platsen för att lyckas med det.

Enkelt men bekvämt.
Som turist i Botswana blir du alltid bemött med fantastisk gästvänlighet och service. Du får också en lite lyxigare tillvaro som dessutom är anpassad för att inte störa eller exploatera landets unika natur. Här turistar du på Afrikas villkor, ända från frukost i soluppgången medan djurlivet vaknar tills det är dags för en “sundowner” på terassen i fotogenlampans sken.

Se Afrika – och förändras.
Oavsett om du besöker Afrika för första gången eller om du tidigare har sett en annan del av kontinenten är en safari i Botswana en upplevelse som enligt många faktiskt förändrar livet. Eller som Karen Blixen sa: “-du kan verkligen känna livet i dig när du lever bland lejon".

Snabbfakta Botswana

  • Afrikansk superb service
  • Exklusiva camps
  • Otroliga naturupplevelser
  • Upplev det autentiska Afrika

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Botswana


Mer fakta om Botswana

Videoklipp från Botswana