Dominikanska Republiken

När Columbus landsteg i Nya Världen föll valet på Dominikanska Republiken, något man lätt kan förstå i efterhand. Västindien… Man behöver bara säga det en gång för att få bilden av vattnet, sanden, solen & palmerna!

Upplev Karibiens fantastiska sandstränder och kombinera med kultur & spännande historia! På denna genuint vackra ö hittar man allt för en romantisk solsemester! De kritvita, breda stränderna omges av klarblått vatten och fantastiska rev. När Du fått nog av stranden kan Du svalka Dig med en god drink och en cigarr. Visste Du att några av världens bästa cigarrer görs här?

Låt musiken och rytmerna rycka tag i Dig – På Dominikanska Republiken älskar man att dansa. Dansen heter Merengue och den avspeglar den mångfald och blandning av kulturer som finns här.

För den som vill ha en aktiv semester är Dominikanska Republiken oslagbart! Här kan Du spela golf på banor som håller mycket hög klass – de fantastiska vyerna får Du på köpet! Den spektakulära dykningen bjuder på rev med fantastiskt djur & växtliv!

Här finns också ypperliga möjligheter till exempelvis windsurfing & mountain biking. Valsafari är också mycket populärt under december – april, speciellt på Samanáhalvön där knölvalarna trivs bra.

Dominikanska Republiken är ett resmål för er som bara vill njuta av de underbara stränderna och det varma vattnet och slappna av med en god bok!

Snabbfakta

  • Kaffe
  • Rom
  • Cigarrer
  • Fantastiska stränder
  • Mångfald

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Dominikanska Republiken


Mer fakta om Dominikanska Republiken