Frankrike

Att med bara några ord sammanfatta en stor och mångfaldig nation som Frankrike är nästintill omöjligt. Världsmetropolerna Paris och Nice är kapitel för sig och landsbygdens mångfacetterade utbud är otroligt stort. Franska rivieran vid medelhavet är också enormt trolskt och vackert med fantastiskt ljus och fina oliver, vin och grönsaker.

Maten och vinet är ett kärt kännetecken för Frankrike. Att äta en romantisk middag i Paris eller sitta på en vacker vingård i Provence är två helt olika upplevelser - båda har sina egna tjusningar.

Paris brukar omnämnas som ‘Ljusets stad' eller 'Kärlekens stad'. Njut av långa promenader längs med Seine, kika på Notre Dame och Eiffeltornet. Stadsdelarna Quartier Latin och Montmartre sjuder av liv och rörelse. Här finns massor av romerska antika monument att se och senare på eftermiddagen är chansen stor att du hamnar på ett mysigt pittoreskt kafé eller plockar runt i second hand-affärerna i stadsdelen Marais. Glöm inte alla muséer, operan, Louvren, Sacre Coeur, Triumfbågen eller slottet i Versaille. Givetvis erbjuder Paris shopping i absolut världsklass.

Nice och Franska Rivieran erbjuder saltstänkt och turkosblått hav. En verklig pärla för turister, filmstjärnor och konstnärer. Här finner man också pulserande nattliv och Promenade de Anglais är direkt att jämföra med Paris Champs Elysées.

Att botantisera i naturen kring Bordeux eller Provence kan få den mest hårdhudade att spricka upp i ett förnöjt leende. Vinkulturen och gastronomin är i värdsklass. Vindistriktet Champágne ligger inom räckhåll från Paris och här kan man göra spännande turer kring de olika producenterna.

Frankrike är ju också i allra högsta grad skidåkning. Vi gillar att jobba med skidresor och har ett antal riktigt fina hotell, bland annat i Chamonix. Många av hotellen fungerar som både fina alternativ för barnfamiljer och som alternativ för konferensresan. Oavsett om man reser till Frankrike som turist eller på en konferensresa med företaget finns det otroligt mycket att uppleva i detta vackra land.

Snabbfakta

  • Paris!
  • Gastronomi
  • Vin & ostar
  • Mode
  • Rivieran

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Frankrike

Skidresa Chamonix, Heliópic Hotel

Modernt men med en välkomnande känsla. Hotellet är perfekt för både familjer och för företaget som vill åka skidor på sin nästa konferensresa.


Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor


Mer fakta om Frankrike