Grekland

Demokratins vagga. Dessutom Europas längsta kust med tusentals pittoreska öar som gör Grekland till ett fantastiskt resmål som vi behärskar till fullo. Låt oss hjälpa till med er nästa resa!

Som resmål är Grekland unikt. Med alla sina öar blir den ena semestern inte den andra lik och här finns verkligen någonting för alla smaker.

Havet är lika blått som i turistbyråns broschyr och känslan av att sitta med en kall Mythos och en grekisk sallad gjord på lokal ost och färska råvaror, är svårslagen.

Grekland är naturligtvis så mycket mer. Aten med sina 4 miljoner invånare är en myllrande storstad och en historiebok med sevärdheter som Akropolis med Parthenon och Dionysosteatern.
Även ute på öarna hittar man unika platser som även återfinns på Unescos världsarvslista. Exempelvis är både Rhodos och Korfu stad med på listan.

Navigare Moments och vårt systerbolag Navigare Yachting har arrangerat seglingsresor till Grekland sedan 2001 och vi hjälper såklart till med andra arrangemang också. Läs gärna mer här för vidare information: https://navigaremoments.se/segling/seglingsdestination/grekland/

Snabbfakta

  • Fantastisk och varierad segling
  • Kulturens vagga
  • Nyttigt medelhavskök
  • Varma människor

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Grekland

Konferenssegling i Medelhavet

Att segla med sina anställda på en oförglömlig konferens är ett av de bästa sätten att stärka gemenskapen på företaget. En konferenssegling i Grekland eller Kroatien ställer stora krav på samarbetsförmåga, kommunikation och tillit, något som blir allt viktigare inom dagens näringsliv.


Grupp & konferensresor | Seglingsresor


Mer fakta om Grekland

Allmänt om Grekland

Mer info kommer.