Italien

Oliver, capris, endiver, melanzane, ruccola, mozzarella di buffala, salvia, basilika…Finns det något land som lockar med så många fina råvaror som Italien? Vi får ju såklart inte glömma bort vinet!

Italien. Landet som för många är synonymt med passion. Passion för maten, vinerna & ostarna. Fotbollen såklart! Oavsett om man håller på Juventus, Milan eller Roma så finns passionen till laget och spelarna där.

Italien är också städer. Alla vägar bär ju som bekant till Rom men om man tar sig vidare hittar man klassiska pärlor som Florens, Pisa & Venedig. Vill man bort från städerna hittar man små charmiga byar med namn som Arbia & Palazzina.

Italien levererar mat och vin i världsklass, det vet alla. Med förstklassiga råvaror och genuin matlagning blir en enkel tallrik med Mozzarella di Bufala & pomodoro (buffelmozzarella och tomat) och en skvätt av den lokala olivoljan en fröjd för gommen. Vinerna är förstklassiga och vindistrikten välkända. Visst klingar Piemonte, Chianti & Valpolicella bekant?

Man ska inte heller glömma bort havet. Det fantastiska Medelhavet som bjuder på sköna temperaturer azurblått vatten. Det finns gott om fina stränder i Italien, bland annat på Sicilien och Riminikusten.

Men, det är nog ändå mångfalden som gör att Italien är ett så fantastiskt resmål. För när du sitter på en servering med utsikt över havet och äter en pasta och njuter av ett gott vin så blir helheten komplett.

Snabbfakta

  • Gastronomi
  • Klassiska städer
  • Pittoreska byar
  • Medelhavet
  • Fotboll

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Italien

Seniorresa Toscana

Strax öster om Florens ligger vingården uppe på en kam med utsikt över två dalar. Vi befinner oss i utkanten av Chiantidistriktet


Lifestyle | Seniorresor

Skidresa Alagna, Hotel Monterosa

100 meter från skidliften och i hjärtat av den italienska alpbyn Alagna ligger vackra Hotel Monterosa.


Grupp & konferensresor | Skidresor

Skidresa Italien, Nira Montana Hotel

I den lilla byn La Thuille (1.400 m.ö.h), som ligger inbäddad bland bergstoppar hittar man en hotellpärla i form av Nira Montana


Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Konferensresa Sicilien

Sicilien omfamnar oss med värme och mångkultur. Här har sjöfararna landat, styrt och spridit sin kultur. Greker, romare, spanjorer och normander - de har alla varit här och satt sin prägel på ön under olika historiska epoker.


Grupp & konferensresor

Konferensresa Toscana

Strax öster om Florens ligger vingården uppe på en kam med utsikt över två dalar. Vi befinner oss i utkanten av Chiantidistriktet


Grupp & konferensresor


Mer fakta om Italien