Kroatien

Medelhavsvärme och kristallklart vatten kombinerat med ett rikt kulturliv och hänförande landskap gör Kroatien till ett självklart semesterval!

Kroatiens långa kust mot Adriatiska havet sträcker sig nästan 60 mil. Den fantastiska kustlinjen har kristallklart, azurblått vatten som inbjuder till både bad, snorkling och dykning. Stränderna är oftast vackra stenstränder och det är inte svårt att hitta sig en egen vik. De bedårande vackra skärgårdarna har över 1000 små öar vilket gör havet idealiskt för en skön semesterresa.

Kustklimatet är typiskt Medelhavsklimat med långa, torra och varma somrar. En skön bris ger välbehövlig svalka så att värmen blir uthärdlig. Man kan resa till Kroatien året om men bäst är naturligtvis sommaren från juni-september. I april/maj och oktober brukar vädret vara bra men det kan vara något kyligt.

Tempot är lugnt och kroaterna är genuint trevliga och måna om sina turister. Kroatien är dessutom ett billigt land, jämfört med många andra europeiska länder!


Snabbfakta Kroatien

  • Fantastisk natur
  • Prisvärt
  • Underbar segling
  • Solsäkert

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Kroatien

Konferenssegling i Medelhavet

Att segla med sina anställda på en oförglömlig konferens är ett av de bästa sätten att stärka gemenskapen på företaget. En konferenssegling i Grekland eller Kroatien ställer stora krav på samarbetsförmåga, kommunikation och tillit, något som blir allt viktigare inom dagens näringsliv.


Grupp & konferensresor | Seglingsresor

Resa till Kroatien, Le Meridien Split

På Le Meridien Lav upplever du Adriatiska havet från första parkett. Strax söder om Split hittar du denna pärla som fungerar för både familjer och par.


Familjeresor | Sol & Bad


Mer fakta om Kroatien

Allmänt om Kroatien

Mer info kommer