Rymden

I tusentals år har människan fascinerats av rymden. Vi är beroende av rymden och många vill också påstå att rymden är vår framtid. 2010-talet kommer bli det år då vi börjar upptäcka rymden som turistmål och det årtionde då ”vanliga” människor får möjlighet att åka ut i rymden. Rymdturismen är här!

Det finns ingen klar gräns mellan atmosfären och rymden men den så kallade Karmanlinjen brukar utgöra en definition för att skilja mellan rymd- och luftfart. Karmanlinjen ligger 100 kilometer över havsytan. I USA har man bestämt att 80 kilometer är gränsen för att betraktas som astonauter.

Snabbfakta om rymden

  • Framtidens resmål
  • Upplev 1000-åriga drömmar

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Rymden

Rymdresa med Virgin Galactic

Låt oss ta dig med på ditt livs resa och ett äventyr som slår allt annat du varit med om.


Rymdresor


Mer fakta om Rymden