Singapore

Som ett Asien i miniatyr. Med influenser från Kina, Malaysia och Indien erbjuder Singapore både hypermoderna som historiska upplevelser, och en makalös matscen som också gör Singapore till Asiens mathuvudstad nummer ett.

Singapore är en spännande fusion av modern asiatisk arkitektur, tempel och charmiga byggnader från en svunnen kolonialtid. Det är en stad som vill synas och var, om inte här, finns världens mest instagrammade hotell; Marina Bay Sands på tre ben och båtformad takterrass på toppen av skyskraporna! Här bjuds varje kväll på en spektakulär ljus- och lasershow som projiceras mot hotellbyggnaden.

Som den smältdegel av olika kulturer som Singapore utgör, kan du under en och samma dag promenera mellan de färgstarka hipstermeckan i arabkvarteren till Little Indias kryddbazaarer och hindutempel. Den historiska stadsdelen Chinatown bjuder också på en eklektisk blandning av sevärdheter och sprudlar av aktiviteter.

Stadens senaste sevärdhet är den luftkonditionerade parken Gardens by the Bay, med ett enormt artificiellt inomhusberg, vattenfall och imponerande grönska. Här har man genom skickligt ingenjörskap och modern teknik skapat det man saknar i Singapore.

Lokalbefolkningen pratar om mat som vi svenskar pratar om väder och verkar äta alla sina måltider ute på restaurang. Här drar man sig inte för att köra tvärs över ön för att äta bästa laksan, en kryddig nudelsoppa med fisk och skaldjur, eller chili crab. Du hittar lika god mat i gatustånden, så kallade 'hawker centres' där varje stånd har sin specialitet, som på de finaste Michelinkrogarna på lyxhotellen.

Om det är sol och bad som lockar är Sentosa Island ett trevligt alternativ. Här finns mängder av sköna resorthotell och ön förbinds med linbana från själva staden. Singapore är en perfekt destination att uppleva under minst ett par dagar, på väg till Australien, Bali eller i kombination med någon skön, tropisk ö i Indiska Oceanen. Att det dessutom är så rent och prydligt att till och med en västeuropé känner avund, gör denna myllrande storstad semestern till en fantastiskt upplevelse.

Snabbfakta Singapore

  • Maten - en dröm för foodies
  • Mix mellan gammalt & nytt
  • Fantastisk skyline
  • Skön mix av asien och en svunnen kolonialtid

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Singapore

Paketresa Singapore & Bintan Island

Just kombinationen storstad och en exotisk ö med kritvita stränder tycker vi är en helt fantastisk kombination. Som exempelvis Singapore och Bintan Island. En perfekt kombination helt enkelt.


Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Storstadsresor


Mer fakta om Singapore