Thailand

Fantastiska vita stränder och god thaimat och förmånliga priser är reella anledningar att åka till underbara Thailand. Backpacka, segla, bo på lyxigt hotell eller vila ut i en bungalow i paradisisk miljö? Valet är ditt!

Det finns en anledning till att flera hundratusentals svenskar beger sig till Thailand varje år. De soldränkta stränder, det vänliga folket och den goda maten! Det är dessutom billigt att vara i Thailand. De flesta svenskar som varit i Thailand har oftast varit där vid ett flertal tillfällen.

Bangkok
Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och omtyckta destinationer. Staden myllrar av folk och alla sinnen aktiveras till fullo. Synintryck, ljud, smaker och dofter finns det gott om och tempot är högt. En smältdegel av skyskrapor, lyxhotell och gyllene tempel, barer, marknader och restauranger. Shoppa loss, åk tuk-tuk runt i stan och avsluta med en god middag eller en utekväll.

Phuket
Phuket är omgivet av klarblått hav, underbara stränder och palmer. Ett semesterparadis där man finner utsökt nattliv och omfattande restaurangmenyer. Männsikorna är vänliga och välkomnande. Navigare Moments och Navigare Yachting har egen seglingsbas, med framförallt katamaraner i flottan, i just Phuket.

Koh Samui
Med all sin bedårande charm välkomnar dig ön Koh Samui dig som turist. Har kan man göra allt eller inget, bara ligga på stranden och suga på drinken under den heta solen eller ge sig ut på de otaliga marknaderna eller varför inte gå till en skräddare och skaffa dig en ny skräddarsydd kostym eller en fin klänning för en spottstyver? Vackra stränder, klart vatten, underbar mat, partyn och fester gör att ön årligen drar till sig mängder med turister från hela världen.

Snabbfakta

  • Stränderna
  • Bra prisläge
  • Maten
  • Upplevelser

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Thailand


Mer fakta om Thailand