Tyskland

Med en mängd olika traditionella fester, såsom karnevaler, vinfester och Oktoberfest som kompletteras med viner från de 13 vinregionerna, finns perfekta förutsättningar för en lyckad konferensresa.

Tyskland stora kulturella mångfald beror till stor del att landet genom åren varit mottagligt för influenser utifrån. Det tyska köket måste räknas till ett av världens främsta och mest framstående och detta kompletteras med utmärkta viner från de 13 vinregionerna.

Många stora diktare och berömda musiker kommer från Tyskland. Namn som Goethe och Günther Grass, Bach och Beethoven vittnar om att Tyskland har en lång tradition som framstående kulturland. Även idag blomstrar kulturen och Tyskland kan erbjuda en fin spännvidd från modernt till antikt.

Snabbfakta

  • Kultur
  • Pulserande städer
  • Stort utbud för konferenser
  • Bra prisbild

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Paketresor till Tyskland

Konferensresa Berlin

Det är enkelt att ta sig till Berlin. En annan aspekt är att kostnadsnivån i stan är förhållandevis låg. Lägre än exempelvis London, Rom och Barcelona. Detta är två av anledningarna till att vi tycker att Berlin är en utmärkt stad för konferenser och gruppresor!


Grupp & konferensresor


Mer fakta om Tyskland

Mer information om Tyskland

Tyskland är sedan 1949 en demokratisk parlamentarisk förbundsstat. 1990 återförenades öst och väst efter att ha varit åtskilda sedan krigsslutet.

Tyskland är Europas mest folkrika land. Här lever cirka 82 miljoner människor.

Tysklands största stad är också landets huvudstad. Berlin med sina 3,4 miljoner invånare är en fantastisk och kosmopolitisk stad, idealisk för en konferensresa.

Andra miljonstäder är Hamburg med cirka 1,8 miljoner invånare och München med cirka 1,3 miljoner. Köln är en annan stor stad med en befolkning som ligger precis under miljongränsen. Frankfurt am Main är ett internationellt finanscentrum.

Tysklands varierade landskap är både vackert och mångskiftande. Högsta berget är Zugspitze, som är 2 963 meter högt. Den längsta floden är Rhen, som sträcker sig 865 kilometer genom landet.