Vi designar dina drömmar.

Om Navigare Moments

Hav. Land. Rymden. Vårt utbud sträcker sig till och med utanför jordklotet och det är vi väldigt stolta över.

Välkommen till Navigare Moments!
Navigare Moments bildades i november 2013 genom en sammanslagning av två bolag; Navigare Yachting och NätResebyrån med varumärket MOMENTS. Bolaget har sitt säte i Malmö och ingår i Navigare Group tillsammans med Navigare Yachting (www.navigare-yachting.com).

Vi designar dina drömmar
Navigare Moments designar och levererar sköna resor till många olika resmål. Genom Navigarekoncernen är vi Sveriges största arrangör av seglingsresor med en egen flotta om cirka 250 båtar i Grekland, Kroatien, BVI (Brittiska Jungfruöarna) och Thailand. Vi samarbetar även med ett stort antal utvalda operatörer runt om i världen för att kunna förmedla kvalitativa segelbåtar till semesterfirare.

Vårt andra och lite bredare fokus ligger på att leverera exklusiva rundresor och paketresor till bland annat Tanzania, Costa Rica, Vietnam, Mauritius & Maldiverna. Exklusivitet för oss behöver inte nödvändigtvis innebära femstjärniga hotell utan kan mycket väl vara det lilla trestjärniga hotellet som har det femstjärniga engagemanget. Vi har också arrangerat många bröllop utomlands och givetvis hjälper vi till med smekmånadsresan för alla som gifter sig på hemmaplan.

Vi är även exklusiva återförsäljare av Virgin Galactic – historiens första rymdresor i segmentet rymdturism. Vi är mycket stolta över att ha fått detta uppdraget och vi kan utan vidare lova att som “Future Astronaut” får du uppleva väldigt mycket mer än just själva resan. Det kan handla om allt från privata inbjudningar till Sir Richard Bransons olika tillställningar till avancerad g-kraftsträning med andra blivande astronauter. Hör gärna av dig till Andreas Axelson på 0733-904514 om du vill veta mer.

Företag
Vi älskar att göra företagsarrangemang. Genom åren har vi gjort otaliga resor till både små, mellan och stora företag. En konferenssegling i den Grekiska eller Kroatiska övärlden är oslagbart, både som teambuilding och som koncept. Ni seglar tillsammans med en skeppare och en värdinna per båt som ser till att ni blir bortskämda med mat gjord på säsongens bästa råvaror, kall dryck som svalkar skönt och en seglingsrutt som är optimerad för just er.

Vill man hellre hålla sig på land har vi ett obegränsat antal lösningar som alla tar form enligt era önskemål. Några sköna exempel är en gastronomisk resa i vackra Toscana där vi ordnar både matlagning, ost & vinprovning som cykling eller vandring. Pulserande storstäder som Berlin, London eller Barcelona lockar med bra mat, fotboll och kultur. Vill man resa lite längre har vi haft både New York, Maldiverna och Sydafrika som resmål.

Vårt ansvar – många skäl att boka med oss
Tänk om något skulle hända så att din resa som du sett fram emot måste avbrytas, eller helt ställas in? Då kan resegarantilagen skydda dig mot att förlora pengarna för resan. Det är alltså viktigt att undersöka om din researrangör har ställt en garanti som täcker den summa som du och de andra resenärerna har betalat. Om din resa blir inställd eller avbruten t.ex. på grund av flygbolagskonkurs kan du ansöka om ersättning hos Resegarantinämnden.

Navigare Moments ställer givetvis en lagstadgad garanti som Kammarkollegiet (www.kammarkollegiet.se) beslutat om. Reglerna för resegarantier bestäms av resegarantilagen. Den omfattar i första hand paketresor, men kan också gälla paketliknande resor. Om din resa ställs in kan du alltså få tillbaka det du betalat för resan. Blir arrangemanget däremot avbrutet kan du få ersättning för utgifterna för de uteblivna dagarna. Observera att Resegarantin inte gäller om du själv avbeställer resan.

Vi är också medlemmar i Svenska Resebyråföreningen, SRF.


Medarbetare


Andreas AxelssonAndreas är företagets VD och medgrundare som under 10 år drivit NätResebyrån.se och MOMENTS. Med en stor portion energi och lika mycket engagemang strävar Andreas efter att leverera bästa möjliga service och resor med perfektion.

2009 blev Andreas den första och hitintills enda resebyråagenten i Sverige som kan titulera sig "Space Agent" för Sir Richard Bransons Bolag, Virgin Galactic. Dessutom sålde han den första resan till Renata Chlumska som förmodligen blir första svenska kvinna i rymden.

Privat gillar Andreas att åka till syd och centralamerika och gärna med lite lättare äventyrsupplägg som passar familjen.

Förbluffande fakta:
En hejare på att imitera Ernst-Hugo Järegård!

Tel: 0733-904514
E-post:

Annika GullbergAnnika arbetar främst med privatresor och ordnar allt från rundresor runt om i världen till lyxiga sol & badsemestrar. Att ordna bröllopsresor är en passion, gärna till Mauritius som också är ett personligt favoritresmål. Gillar utmaningar och tar sig gärna an lite komplicerade reseupplägg. Alltid med 150% fokus på att ge bra personlig service.

Privat åker Annika helst till sol och värme på Mauritius eller Aruba men även till destinationer med härliga naturupplevelser som exempelvis Irland eller Madeira. Hon pyser gärna iväg på weekendresor i Europa där Bryssel är en favorit.

Förbluffande fakta:
Hjular gärna på gräsmattor och älskar brittiska tv serier.

Tel: 0733-661530
E-post:

Marcus WinbergMarcus har varit med under i stort sett hela resan sedan NätResebyrån.se startade 2004 och har haft en finger (eller två) med i det mesta i företaget. Han arbetar nu främst med gruppresor, både till sjöss och i land, men även solsemestrar, rundresor och sportresor. Ledorden är god service med ett leende på läpparna.

Privat åker Marcus gärna till fantastiska Réunion och Mauritius i Indiska Oceanen men även weekendresor till Europas storstäder. Särskilt om det vankas goda matupplevelser och konserter.

Förbluffande fakta:
Musiknörd och därför självutnämnd Spotify-DJ på kontoret.

Tel: 0733-661531
E-post:

Suzanne BjörklundSuzanne är ett av våra senaste tillskott på kontoret och arbetar främst med grupp- och konferensresor till land. Hennes erfarenheter sträcker sig från sponsorresor till OS-tävlingar och Volvo Ocean Race till helt skräddarsydda konferensresor i någon charmig europeisk stad eller guldkorn på rivieran.

Privat reser Suzanne gärna till lndien och Sri Lanka där hon njuter av såväl strikta ayurvedakurer som lyxiga kolonialhotell, men utforskar gärna konstmuséer och arkitekturpärlor runt om i världen.

Förbluffande fakta:
Har flugit Concorde 2 ggr på samma dag och dansat i en Roxettevideo!

Tel: 0708-150693
E-post:


Bokningsförfrågan