Karibien, BVI

Drömmen om Karibien. Saltstänk på solglasögonen och en måttlig bris! Livet ombord på den där segelbåten i Karibien är fantastiskt och helt underbart - vi hjälper dig gärna att förverkliga seglingsdrömmen!

Även om du inte har varit i Västindien har du säkert din egen fantasi om havet och stränderna? Nu kan du förverkliga den drömmen och segla i Karibien med oss från British Virgin Islands, Guadeloupe eller Martinique.

Karibien är känt för sina kulinariska specialiteter såsom krabba, hummer och conch, ett stort skaldjur som serveras direkt från grillen.

Den jämna passadvinden i Karibien blåser sällan för starkt och gör seglingen till ett rent nöje. Det finns gott om skyddade laguner med bra ankringsmöjligheter. På flera ställen finns det permanenta bojar för att skydda de sköra korallreven.

Vi har från vintern 2013 en nyöppnad bas i Tortola, British Virgin Islands och Navigare Yachting ansvarar för att du som kund får bästa möjliga service när ni seglar i Karibien. Därför kan vi erbjuda en mängd olika båtmodeller och alternativ, så att vi kan skräddarsy en segling som passar era önskemål.

En fördel jämfört med att hyra båt i Medelhavet är att Du kan starta och avsluta din segling vilken dag i veckan som passar er bäst! Undantagen är juldagen och nyårsdagen då vi har stängt. Det går alltså
inte att starta, avsluta, eller sova ombord på någon av dessa dagar.

Navigare Moments är en fullservice resebyrå som gärna hjälper till med ett komplett seglingspaket där vi presenterar ett paket med flygbiljetter, båthyra och eventuellt hotell. Vi kan även göra riktigt häftiga kombinationer med exempelvis New York där vi erbjuder både hotell och evenemangsbiljetter till exempelvis New York Rangers i NHL.

Varmt välkomna att segla i Karibien med oss!

Snabbfakta Brittiska Jungfruöarna

  • Fantastiska stränder
  • Västindiskt 'chic'
  • Makalös segling
  • Möjligt att kombinera med USA

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Seglingsresor till Brittiska Jungfruöarna, Karibien

Upplev Karibien ombord Lagoon 560

Njut av en veckas semester ombord på en av våra finaste katamaraner i BVI, Karibien!


Hyra segelbåt | Kroatien | Medelhavet

Seglingsresa i Karibien

Följ med till andra sidan jorden med oss och upplev de makalöst vackra Brittiska Jungfruöarna!


Hyra segelbåt | Karibien


Mer fakta om Brittiska Jungfruöarna, Karibien

Allmänt om Brittiska Jungfruöarna, Karibien

Brittiska Jungfruöarna eller BVI (British Virgin Islands) som lokalbefolkningen själva benämner ö-gruppen ligger i små Antillerna och består av 4 större öar och ett femtiotal mindre öar.

De större öarna är Tortola, där Navigare Group har sin bas, Virgin Gorda, Anegada & Jost Van Dyke. Trots att öarna ligger relativt nära varandra så är de rätt olika. Tortola har gnistrande vita stränder, lummigt gröna berg och en marina full av båtar.

Detta kan jämföras med Anegada som är en korallö till skillnad från övriga öar som är vulkaniska. Skillnaden är dramatisk då Anegadas högsta punkt är cirka 9 meter… Ett rev skyddar ön och här kan man hitta små orörda paradisstränder med puderfin, vit sand.

Till Brittiska Jungfruöarna hör också Richard Branson´s Necker Island. Det är inte ovanligt att man får se Mr Branson på diverse äventyr om man själv seglar i området.

Öarna räknas som ett utomeuropeiskt brittiskt territorium vilket innebär att man talar engelska, kör på fel sida av vägen och sjunger ‘God save the Queen’.