Burma

Burma - en oexploaterad pärla. Upptäck en övärld bestående av kritvita stränder, spännande utflyktsmål och ett land som ännu inte blivit förändrat av massturism.

Vi på Navigare Moments har hittat en perfekt partner för att på ett säkert och hållbart sätt kunna få chansen att uppleva det genuina Myanmar ombord på segelbåt! Kryssa ljudlöst mellan gröna paradis-öar och snorkla i kristallklara vatten när ni ligger för ankar. Skärgården som seglingen sker i heter Mergui och ligger i de södra delarna av landet, mot gränsen till Thailand. Området består av ca 800 öar varav merparten är obebyggda.

Det fantastiska med att upptäcka landet via segelbåt är att man på så vis kan komma åt stränder utan påverkan från människor. Tänk er en strand utan fotavtryck i sanden, där dina egna avtryck blir de första som görs... Om ni seglar med personal ombord kommer de att kunna guida er till små fiskesamhällen och genom detta få en större inblick i landets kultur.

Den bästa perioden för att resa till Burma är mellan november och slutet av april för att undvika regnsäsongen. Vattentemperaturen ligger då mellan 26-29 grader!

Efter höstens val har Burma tagit ännu ett steg i rätt riktning mot demokrati, efter att ha styrts av en militär diktatur sedan 1962 och har därefter varit isolerat från omvärldens påverkan. Aung San Suu Kyi, den pro-demokratiska ledaren, har uttalat sig positiv till att stödja en turism som kan gynna landets utveckling där inte alla pengar går rakt ner i generalernas egna fickor.

Snabbfakta Burma

  • Oexploaterat
  • Fantastisk skärgårdsmiljö
  • Kulturskatter
  • Historia

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Seglingsresor till Burma

Segla i Burma

Pudervita paradisstränder i kombination med lata dagar på havet i en skärgård med hundratals exotiska öar. Välkommen att segla i Burma!


Burma | Hyra segelbåt


Mer fakta om Burma