Hyr katamaran i Thailand

Asiens juvel med mycket att erbjuda. Det tropiska Thailand är det perfekta resmålet för äventyrare och resenärer som uppskattar lättsamma stranddagar.

Den långa kustlinjen med dess många gudomliga öar kan alla skryta med anmärkningsvärda sträckor av vita sandstränder kantade med förföriskt vajande palmer och ett turkost hav. Njut av denna livliga asiatiska juvel med sin hisnande inspirerande natur, guldglimmande tempel, exotiska mat och vänliga människor.

Den rutt som vi föreslår är mestadels inriktad på öarna söder och väster om Koh Lanta som är välkända för sin enorma mångfald av marint liv och långa orörda stränder. Besök Phang Nga Bay, Phi-Phi öarna och Butang gruppen där du har möjligheten att uppleva fantastiska snorklingsäventyr.

Phang Nga Bay ligger strax öster om basen i Yacht Haven Marina och är imponerande på grund av de extraordinära massiva kalkstensklippor som reser sig ur det smaragdgröna vattnet. Den mest kända är Ko Tapu eller James Bond Island, som dök upp i filmen från 1974 "Mannen med den gyllene pistolen".

Krabi med Ao Nang, Phra Nang och Railays stränder är häpnadsväckande tack vare den gröna djungeln som leder ner till vita stränder och klippformationer där det finns många tillgängliga grottor att utforska.

Koh Phi Phi är en fantastisk ö med dramatiska klippor. Här erbjuds avkoppling på stranden eller att njuta av fantastisk mat på en av öns många restauranger.

Segla i Thailand

  • Besök oexploaterade vikar
  • Njut av friheten av att kunna rå om sig själv
  • Fantastisk mat till låga priser
  • Välj mellan katamaran eller segelbåt

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Seglingsresor till Hyr katamaran i Thailand

Segla i Thailand 2016

Att ljudlöst kryssa fram mellan höga, gröna klippöar är svårslaget. Lägg därtill att få bada i turkosa vatten vid undangömda stränder dit turbåtarna inte tar sig. Thailand kan stoltsera med att leverera fantastiska upplevelser till oss kalla nordbor!


Hyra segelbåt


Mer fakta om Hyr katamaran i Thailand

Thailand

Thailand, tidigare känt som Siam, är ett land beläget i centrala delen av den indokinesiska halvön (Bortre Indien), i Sydostasien. Det gränsar i norr till Burma och Laos, i öster till Laos och Kambodja, i söder till Siamviken och Malaysia och i väster till Andamansjön och den sydligaste delen av Burma. Dess havsgränser inkluderar Vietnam i Siamviken i sydost och Indonesien och Indien i Andamansjön i sydväst.

Det är en monarki med kung Rama IX, den nionde kungen av Chakridynastin, som har regerat sedan 1946, vilket gör honom till den statschef som suttit längst och den längsta regerande monarken i Thailands historia. Sedan en statskupp i maj 2014 styrs Thailand av en militärjunta.

Thailand har en yta på cirka 513 000 km² och det 20:e mest befolkade, med cirka 69,5 miljoner människor. Den största staden är Bangkok, huvudstaden, som också är landets politiska, kommersiella, industriella och kulturella centrum. Cirka 75 procent av befolkningen är thai, 14 procent är av kinesiskt ursprung och 11 procent är av övriga etniciteter. Landets officiella språk är thai. Den främsta religionen är buddhism, som utövas av cirka 95 procent av alla thailändare. (Wikipedia)