Hyr segelbåt i Grenadinerna

Upplev Grenadinerna – från däck och från land!

Älskar du segling men har ännu inte seglat i Karibien har du verkligen något alldeles fantastiskt som väntar på dig. Har du tidigare känt Grenadinernas ljumma vindar i seglen och svävat genom det azurblå vattnet över de vita sandstränderna så vet du precis vad vi pratar om. Och att det egentligen inte ens kan beskrivas utan helt enkelt måste upplevas.

Upptäck ditt eget Karibien
En seglarsemester är något alldeles speciellt. Du har ledigheten och friheten men det är ändå hela tiden något som händer. Här har du möjlighet att få vilka upplevelser du själv vill – på däck eller på land. Och Karibien är en svårslagen plats för en semester ombord. Grenadinerna är en ögrupp i Västindien som upptäcktes av Christopher Columbus 1498. På den tiden var allt i området ännu oupptäckt, men nu finns som tur är ordentliga sjökartor att förlita sig till. Däremot finns fortfarande oförstörda, obebodda öar och undanskymda vikar att upptäcka. Och vita sandstränder i all ära, men här kan du faktiskt uppleva St. Vincents svarta stränder, som har fått sin färg efter öns många vulkanutbrott.

Oförglömliga upplevelser ett ankarkast bort
Men Grenadinerna innebär inte bara att du har förstklassig segling, snorkling och möjlighet att simma med sköldpaddor att se fram emot. Här finns ett rikt djurliv, tropisk regnskog och vulkaner att upptäcka för den som vill spendera tid på land. Och vi ska heller inte glömma bort att livets goda bara är ett ankarkast bort, till exempel i form av en hummermiddag på stranden i Tobago Cays eller i gott sällskap av en rhum punch – Karibiens mest kända drink.

Snabbfakta Grenadinerna

  • Förstklassig segling
  • Rikt djurliv
  • Fantastiska stränder med vit & svart sand

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Seglingsresor till Hyr segelbåt i Grenadinerna, Karibien


Mer fakta om Hyr segelbåt i Grenadinerna, Karibien