Hyr segelbåt i Kroatien

Medelhavsvärme och kristallklart vatten kombinerat med ett rikt kulturliv och hänförande landskap gör Kroatien till ett självklart semesterval!

Upplev Kroatiens fantastiska natur, azurblåa vatten och varma atmosfär från någon av våra svenskägda båtar. Vi vågar lova er härligt avslappnande och varma dagar ombord!

Navigare Moments och Navigare Group har idag den största svenskägda flottan i Kroatien, med över 80 båtar på basen i Trogir. För alla som vill hyra segelbåt och segla i Kroatien är vi det självklara valet då vi erbjuder unik kompetens, mångårig erfarenhet samt svensk service och trygghet.

Kroatien ligger beläget i hjärtat av Europa på den vackra Adriatiska kusten och gränsar till Italien, Slovenien och Ungern. På en kuststräcka av ca 250 sjömil mellan Pula i nordväst och Dubrovnik i sydost ligger mer än 1100 öar. Här finns även många skyddade vikar som är perfekta natthamnar. I flera hamnar finns fasta bojar att förtöja vid och även i de minsta vikarna finns ofta en liten familjerestaurang som serverar goda middagar.

Under de senaste åren har Kroatien blivit mer och mer intressant för resenärer över hela världen inte minst för de som vill segla. En stor anledning är att det finns mer än 1000 öar. Detta gör området till en idealisk seglardestination med all dess kulturella och naturliga mångfald - Unescos bevarade platser såsom Dubrovnik, Trogir eller Split, renässansarkitekturen på Hvar eller Korcula, typiska dalmatiska orörda byar på Vis eller Brac, naturparken på ön Mljet. Dessa platser är bara några av höjdpunkterna när du seglar i Kroatien.

Snabbfakta Kroatien

  • Fantastisk natur
  • Prisvärt
  • Underbar segling
  • Solsäkert

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Seglingsresor till Hyr segelbåt i Kroatien

Kryssning med Lagoon 560 i Kroatien

Njut av en veckas semester ombord på en av våra finaste katamaraner i Kroatien!


Hyra segelbåt | Kroatien | Medelhavet

Kabincharter i Kroatien

Segla mellan vingårdar och citronplantage, upplev kristallklara laguner och mysiga familjetavernor tillsammans med internationella gäster.


Hyra segelbåt | Kroatien | Medelhavet

Kryssa i Kroatien

Segla en vecka tillsammans med familj och vänner!


Hyra segelbåt | Kroatien | Medelhavet

Kabinkryssning i Kroatien

Segla mellan vingårdar och citronplantage, upplev kristallklara laguner och mysiga familjetavernor.


Hyra segelbåt | Kroatien | Medelhavet

Seglingspaket i Kroatien

Segla våra fina Sun Odyssey 439 i Kroatien till sommaren. Vår smidiga lösning omfattar flyg, båthyra och all-inclusive pack. Givetvis med vår generösa 'boka nu'-rabatt.


Hyra segelbåt | Kroatien | Medelhavet


Mer fakta om Hyr segelbåt i Kroatien

Mer fakta om Kroatien

Kroatiens långa kust mot Adriatiska havet sträcker sig nästan 60 mil. Den fantastiska kustlinjen har kristallklart, azurblått vatten som inbjuder till både bad, snorkling och dykning. Stränderna är oftast vackra stenstränder och det är inte svårt att hitta sig en egen vik. De bedårande vackra skärgårdarna har över 1000 små öar vilket gör havet idealiskt för en seglingssemester.

Kustklimatet är typiskt Medelhavsklimat med långa, torra och varma somrar. En skön bris ger välbehövlig svalka så att värmen blir uthärdlig. Man kan resa till Kroatien året om men bäst är naturligtvis sommaren från juni-september. I april/maj och oktober brukar vädret vara bra men det kan vara något kyligt.

Tempot är lugnt och kroaterna är genuint trevliga och måna om sina turister. Kroatien är dessutom ett billigt land, jämfört med många andra europeiska länder!

Film: Segla med barn

Film: Seniorsegling