Sea Dream Yacht Club

"It´s Yachting, not cruising". Kanske säger Sea Dream Yacht Clubs egen tagline det mesta om vad du kan förvänta dig av en upplevelse tillsammans med dem.

Vi är inte precis ensamma om att tycka att en kryssning med Sea Dream Yacht Club är bland det härligaste man kan uppleva på en båt. 2015 utsåg nämligen tidningen Forbes rederiet till den bästa lyxkryssningen i kategorin mindre båtar. Här är varenda upplevelse genomtänkt – från det som händer ombord till det som händer i land och inte minst: de kulinariska upplevelserna däremellan.

Sea Dream Yacht Club är ett familjeägt företag som har två mindre lyxjakter med har fördelen att de lätt tar sig in till lite mindre hamnar, vilket skapar ännu fler möjligheter för den som vill kryssa runt och upptäcka saker i land. Resorna är på mellan 5-14 dagar och är förlagda för att följa solen och går runt Karibien under vinterhalvåret – och Medelhavet under sommaren.

Snabbfakta

  • It´s Yachting, not cruising
  • Exklusivt & intimt
  • Mat & vin håller högsta klass
  • Karibien
  • Europa
  • Över Atlanten

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Seglingsresor till SeaDream Yacht Club

Resa med SeaDream Yacht Club

"It´s Yachting, not cruising".


Kryssning | Star Clippers


Mer fakta om SeaDream Yacht Club