Star Clippers

Kryssning på riktigt. Följ med ombord på någon av Star Clippers tre fantastiska segelfartyg och upplev personlig service, vällagade matkreationer och olika destinationer varje morgon.

Vad vore världen utan människor med visioner? Star Clippers grundades av svensken Mikael Krafft och har sedan 1991 erbjudit kryssningar runt om i världen till resenärer som vill resa i stil. Att det är ett familjedrivet företag och att maxkapaciteten är 220 gäster bidrar till att stämningen ombord är informell och trivsam.

Kryssningarna vänder sig till dem som vill uppleva traditionella, seglingsnostalgiska resor där man själv bestämmer hur pass aktiv man vill vara. Dagsprogrammen är ofta flexibla och det finns alla möjligheter till att kunna finna avkoppling ombord eller i hamn. Ombord erbjuds pianobar, underhållning från lokala artister, gym, pool, tillgång till vattensporter bland annat.

För fullt program och ett skräddarsytt paket, vänligen ring oss så berättar vi gärna mer!

Star Clippers

  • Segelkryssningar över hela världen
  • Tre unika skepp
  • Helpension
  • Spännande utflyktsmål
  • Informell elegans

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Seglingsresor till Star Clippers

Star Clippers paketresa

Kryssning på riktigt.


Star Clippers


Mer fakta om Star Clippers

Kontakta oss gällande vilket område som kan vara av intresse, så berättar vi mer med glädje!

Karibien

Tillgängliga kryssningar mellan december till mars (2015-2017) ombord på Star Clipper och Royal Clipper.

Panamakanalen

Tillgängliga kryssningar i november 2016.

Transatlantiska kryssningar

Tillgängliga kryssningar i mars, april, oktober och november 2016.

Västra Medelhavet

Tillgängliga kryssningar mellan april-oktober 2016.

Östra Medelhavet

Tillgängliga kryssningar mellan april-oktober 2016.

Grand voyages

Tillgängliga kryssningar under april, september och oktober 2016.

Cuba

Tillgängliga kryssningar mellan januari-mars 2016 samt januari-februari 2017.

Asien

Tillgängliga kryssningar i april 2017.