Hyr segelbåt i Turkiet

Här vid det Egeiska havet, nära den grekiska övärlden, är skärgården rik och omväxlande och seglingssäsongen lång. Perfekt för dig som vill hyra båt och segla i Turkiet!

Vattnet i Turkiet börjar bli varmt i maj och här är det möjligt att segla i varma vatten långt in på hösten när temperaturen hemma har sjunkit. Den turkiska gästfriheten och det delikata turkiska köket gör det till en fröjd att segla i området. I stora som små hamnar finns det goda möjligheter till nöjesliv och marknadsbesök.

Navigares bas i området ligger i Göcek, närmare bestämt i Club Marina. Hit flyger man till Dalaman flygplats och med vår transfer tar det 20-25 minuter till vår bas. Här hyr du din segelbåt tryggt och säkert. Vår personal i Turkiet tar hand om dig på bästa sätt med härlig Turkisk gästfrihet.

Från marinan tar man enkelt en båttaxi till Göcek och avståndet är inte mer än cirka 3-4 km. Här finns affärer, en marknad, hotell och pensionat och flera marinor. Marinan är placerad i en vacker del av viken, nära en liten park och med härliga stränder att bada vid. Från vår bas i Turkiet kan vi erbjuda spännande envägsseglingar till Marmaris och Bodrum.

Välkommen att segla i Turkiet med Navigare Moments!

Snabbfakta Turkiet

  • Fantastisk segling
  • Bra prisbild
  • Spännande och intressant historia
  • Kombinera med Istanbul

Ring oss

Vi tycker det är trevligt att prata med våra kunder. Dessutom tycker vi att många av våra resor kräver ett samtal då ingen resa och ingen kund är den andra lik. Det går oftast snabbare att få rätt information direkt via telefon och dessutom brukar samtal vara kreativa på så sätt att nya idéer och önskemål uppkommer!

Så... lyft luren och ring oss! Eller e-posta ditt nummer så ringer vi upp dig.

Service

Ett av våra ledord är service. Vi går gärna en extra mil för att din resa ska bli så lyckad och fantastiskt som möjligt. Vi tar ingenting extra betalt för att lägga in önskemål om sittplatser på flyget eller registrera ditt bonuskort.

En del av vårt servicetänk handlar om att ge dig snabba och korrekta svar på förfrågningar eller frågor som rör din resa. Vi är väldigt stolta över att många av våra kunder rekommenderar familj, vänner och bekanta att höra av sig till oss - tack!

Priser

Våra priser på hemsidan är frånpriser där allting ingår för att du som kund ska få en så rättvis prisbild som möjligt. Däremot är det omöjligt för oss att ge helt exakta priser eftersom våra resor designas i realtid. Faktorer som platstillgång, valutor och bränslekostnader på verkar prisbilden, ibland upp och ibland ner.

När vi tar fram ett förslag till dig får du alltid ett korrekt och aktuellt pris på din resa.

Seglingsresor till Hyr segelbåt i Turkiet

Kurs i Medelhavssegling

Navigare Moments erbjuder tillsammans med SXK Medelhavsseglare en kurs i segling hösten 2016. Resan startar från Marmaris och färdas längs den underbara turkiska kusten.


Hyra segelbåt | Medelhavet | Turkiet


Mer fakta om Hyr segelbåt i Turkiet

Allmänt om Turkiet

Navigare Moments är framförallt duktiga på att anordna seglingsresor till Turkiet. Vår bas ligger i Göcek, i Club Marina som är en av våra absolut vackraste baser.

Genom åren har vi också anordnat en hel del gruppresor och konferensresor, framförallt till Istanbul. Här är utbudet av hotell och aktiviteter enormt och om ni har funderingar på att åka hit med företaget eller kompisgänget så är ni varmt välkomna att höra av er!

Istanbul, Bodrum och Marmaris är exempel på några av de vackra städerna som Turkiet stoltserar med. Exempelvis är Istanbul landets kulturella och ekonomiska centrum och givetvis en historiskt mycket intressant stad. Det är också den enda staden i världen som har en halva i Europa och den andra halvan i asien. Staden skiljs av Bosporensundet som är förtrollande vackert men även en viktig förbindelse mellan Svarta havet och Medelhavet.

Istanbul har en grandios historia och är en världsmetropol utan dess like på gränsen mellan Europa och Asien. Shoppingen är i absolut världsklass och runt Taksimtorget och i gamla stan pulserar marknaderna och nöjeslivet. Även om Istanbul inte längre är huvudstad i Turkiet så är den fortfarande Turkiets kultur- och affärscentrum.

Ankara
Huvudstaden i Turkiet heter Ankara och ligger bokstavligen på gränsen mellan öst och väst. De blandade influenserna från Mellanöstern och Europa färgar huvudstadens konst, arkitektur, matutbud, viner, nattliv, konst och mode.

Antalya
Den turkiska rivierans pärla. Ett kombinerat badparadis och spännande storstad. Längs stranden och kusten ligger bra restauranger och fina hotell på rad. Men här finns även unika naturfenomen och flera tusen år gamla ruiner.

Bodrum
Vill man uppleva jetset med internationell prägel åker man till Turkiets St Tropéz Bodrum. Nöjesliv och hotell är i världsklass.

Marmaris
Där medelhavet möter det Egeiska havet finner man Marmaris. Pinjeskogarna täcker de visträckta bergen och speglar sig i ett kristallklara havet. Marmaris är perfekt för den som vill ha lata och sköna dagar på stranden och/eller ett rikt nöjesliv.

Turkiet är perfekt för företag att konferera i eller för privatresenären. Varför inte segla runt i underbart landskap? Perfekt för en kick-off eller teambuilding.